home POLITICA Liviu Dragnea îi poartă sâmbetele lui Tudorel Toader

Liviu Dragnea îi poartă sâmbetele lui Tudorel Toader

Share

Dacă l-a pus ministru al Justiţiei, Liviu Dragnea avea nişte exigenţe privind Tudorel Toader. Profesionist era acesta numai dacă îi evalua corect pe Kovesi şi Lazăr şi le propunea demiterea.

Aşa, dacă universitarul nu a făcut-o, e câh, nu şi-a făcut treaba. Dacă şi-o făcea, ieşeau românii în stradă şi realitatea se elasticiza. Liviu Dragnea spunea că el nu ştie despre ce e vorba şi că de fapt nu se pricepe la asta.

Apoi, la momentul potrivit, afirma că e la libera alegere lui Grindeanu, care e prim-ministru, dacă-l păstrează ministru al Justiţiei pe Toader. Pe urmă, spunea că el chiar nu a fost de acord cu demiterea lui Lazăr şi Kovesi. Pe urmă, îl sacrificau pe Tudorel Toader şi spuneau că au fost deficienţe de comunicare la Ministerul Justiţiei. Aşa?

Liviu Dragnea: “Am văzut că tremură de frică procurorii şefi”

Acum să decriptăm cele spune azi de preşedintele PSD Liviu Dragnea exact în această cheie. El a spus că nu îşi asumă raportul ministrului Justiţiei, Tudorel Toader. Apoi a comentat ironic, că procurorii şefi ai celor două instituţii tremură de frică acum.

[vc_row][vc_column][vc_column_text] [/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_raw_html]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[/vc_raw_html][/vc_column][/vc_row]

Dragnea a fost întrebat dacă îşi asumă concluzia prezentată miercuri de Tudorel Toader. “Eu nu mi-o asum“, a spus acesta. Asta odată cu anunţarea micului MCV de la Ministerul Justiţiei. Care i-a dat prilejul de comentarii ironice.

Am văzut că tremură de frică procurorii şefi“, a afirmat Dragnea. El a spus totuşi că nu se pune problema demiterii lui Tudorel Toader. Asta chiar dacă el este dezamăgit de raportul acestuia privind activitatea şefilor parchetelor.

Nu, din punctul meu de vedere, nu. Este o decizie a primului-ministru.

, a răspuns liderul PSD. Probabil că-i umblă mintea prin Cumbuco.

Citeşte şi
Fostul ministru al Justitiei, Tudorel Toader, a anuntat ca ii da in judecata pe Rares
Fostul ministru al Justitiei, Tudorel Toader, anunta ca pregateste dezvaluiri despre „centrele de reflectie” care
Fostul ministru al Justiţiei, Tudorel Toader, s-a activat în funcţia de notar, a deschis cabinetul
O prevedere discreta intr-o OUG promovata de Tudorel Toader, modificarile legislative facute in Parlament de
Tudorel Toader riscă să își piardă mandatul de rector al Universității „Alexandru Ioan Cuza” din
Judecătorul Cristi Danileţ îi încurajează pe ieşeni să iasă în stradă pentru a-l determina pe
Fostul ministru al Justiţiei, Tudorel Toader, a încasat în anul 2018, în mandatul său, venituri
Ana Birchall a transformat în fluturaşi fără atribuţii doi oameni ai lui Tudorel Toader. Unul
Fostul ministru al Justiţiei, Tudorel Toader, afirmă acum că proiectele OUG pe Codurile Penale au
Tudorel Toader a postat pe Facebook, duminică seară, chiar în timp ce zeci de mii
Share