home CORUPTIE, POLITICA Liviu Dragnea şi-ar fi pierdut definitiv locul de muncă, la bulău

Liviu Dragnea şi-ar fi pierdut definitiv locul de muncă, la bulău

Share

Lui Liviu Dragnea i s-a retras definitiv dreptul la muncă, după ce i-a păcălit pe şefii penitenciarului Rahova în legătură cu interviul pe care i l-a acordat Ancăi Alexandrescu.

Aceasta a afirmat că asupra lui Dragnea s-ar fi făcut presiuni mari, întrucât este foarte multă lume care s-ar teme de dezvăluirile sale. De aceea, Dragnea i-ar fi cerut să difuzeze joi toate episoadele din cadrul aşa-zisului interviu, pentru că presiunile să înceteze.

„L-au retras definitiv de la muncă. Am vorbit cu domnul Dragnea în această dimineaţă, m-a întrebat câte epidoade mai vrem să dăm, a spus că este o presiune atât de mare asupra lui şi a deţinuţilor şi angajaţilor, încât poate ar fi mai bine să-l dăm pe tot o dată ca să se liniştească toată lumea.

Au transmis prin intermediari să se potolească acum altfel va urmă ceva şi mai grav de atât. (…) Astăzi i-au comunicat că i-au ridicat drpotul la muncă. Se întrebă, ‘acum când am ieşit şi nu am spus aproape nimic se reacţionează aşa, ce se va întâmpla când voi spune ce stiu’. Mai degrabă mă gândeam că mă vor pedepsi pe mine pentru că am dat acest interviu”, a spus Anca Alexandrescu.

Retragerea dreptului la muncă îi afectează lui Dragnea atât şansele la o eliberare condiţionată, cât şi scurtarea perioadei de detenţie, ca urmare a orelor de muncă prestate.

Share