home CORUPTIE, POLITICA Gabriela Firea îl compară pe Nicuşor Dan cu Liviu Dragnea

Gabriela Firea îl compară pe Nicuşor Dan cu Liviu Dragnea

Share

Oricine îşi dă seama acum ce se petrece cu Gabriela Firea. Este disperată, pentru că pierde teren. Ultimele ei declaraţii demonstrează clar acest fapt evident.

Gabriela Firea are o reacţie delirantă, după apariţia sondajului INSCOP, în care este cotată cu aproape 9% în spatele lui Nicuşor Dan. Ea l-a comparat pe acesta cu Liviu Dragnea, fostul ei şef de partid.

„Nu mă bat cu nimeni în sondaje. Şi Domnul Dragnea se l[uda cu procente uriaşe în sondaje cu 3 luni înainte de europarlamentare, iar rezultatul a fost dezastruos. Aşa şi acum. Se laud[ cu ce nu există în realitate. Cel mai corect sondaj se realizează în ziua votului.

Am convingerea că bucureştenii vor vota un om implicat, harnic, priceput, tenace. PNL/PDL au blocat toate proiectele benefice pentru oameni, din Capitală, prin majoritatea din Consiliul general. Investiţii pe care eu le-am deblocat şi finalizat”, a spus Gabriela Firea.

Un sondaj INSCOP comandat de PNL arată că Nicuşor Dan are aproape nouă procente avans faţă de Gabriela Firea. Candidatul Opoziţiei ar obţine 54,4% din voturi, iar actualul primar al Capitalei ar lua 45,6%.

Procentul bucureştenilor care au indicat că vor veni la vot şi au o opţiune este de 67,3% din eşantion. 56,1% au răspuns că direcţia în care se îndreaptă Capitala este greşită şi numai 40,3% au răspuns că lucrurile merg spre bine.

Share