Liviu Dragnea, mârlănie tipic masculină la adresa Codruţei Kovesi

Share

Ritmic, Liviu Dragnea are izbucniri care dovedesc că se stăpâneşte cu tot mai multă dificultate. Ultimul astfel de moment, ori unul dintre ultimrle, a fost răbufnirea mârlănească la adresa Laurei Codruţa Kovesi.

Fotografie cu Dragnea, Maior şi Kovesi. “Pilot nebun gata să distrugă tot”

Miza lui Liviu Dragnea, pe ultima poză cu el, Maior şi Kovesi

Victor Ponta a publicat zilele trecute o fotografie compromițătoare pentru Liviu Dragnea, în care apare într-una din vilele SRI alături de “pilonii statului paralel”, șefa DNA de la acel moment, Laura Codruța Kovesi și fostul șef al SRI, George Maior. Reacţia lui Liviu Dragnea:

Nu m-a întrebat nimeni, dar am vorbit eu. Este un șr de poze prezentate de un turnător. Nu am ascuns că am participat la astfel de întâlniri, cu zeci de oameni din toate partidele și instituțiile.

Îmi cer iar scuze lui Mircea Badea că îl citez. Ponta a numit-o și noi am dat-o jos. Kovesi a plecat de la DNA, un om care a facut enorm de mult rău în România și nu numai ea. Pe canapeaua aia… eu am cerut lui Maior să dea toate pozele. Că văd că tot dă poze de la o întâlnire semi-publică.

Au stat mulți pe canapeaua aia, am stat eu, a venit Kovesi, a plecat Ponta…. Se discutau lucruri ca la orice întâlnire de genul ăsta. I-am spus, dacă are poze cu noi îmbrațișati sau alte poze, să le dea.

Share