Liviu Dragnea, lacrimi în ochi şi alte amintiri de vineri seară

Share

Liviu Dragnea a ieşit vineri seară la decla(raţii), după şedinţa coaliţiei, împreună cu remarcabilul şi prestantul politician Andrei Gerea. De parcă Tări(ceanu) dispăruse în evanescenţă.

Liviu Dragnea, sentimente stranii

În timpul declaraţiilor celor doi, am avut câteva sentimente stranii.

1. Andrei Gerea vorbea, dar parcă măcina cuvinte în gol şi nu spunea nimic. Erau acolo nişte lucruri pe care le spunea despre Fondul Suveran, dar în realitate făcea figuraţie şi vorbea fără să transmită nimic, deliberat.

2. Acelaşi Andrei Gerea se uita ritmic la Dragnea, atunci când acesta vorbea, de parcă Livache era duşmanul din lanul de porumb al vecinului.

Liviu Dragnea, lacrimi fără plânsete

3. Liviu Dragnea vorbea de parcă tocmai îl hăpăise cu tot cu ochelari şi cravată pe Tăriceanu şi-şi dorea să se termine cât mai repede declaraţia, pentru că-i era teamă ca nu cumva să-l regurgiteze în public pe Călin şi să se prindă de chestia asta şi alţii.

Era absolut evident că, dacă mai stătea mult în public şi nu se ducea repede la WC să…, ar fi făcut odată: “Hăăăăaaau!” şi din sinele său ar fi apărut, cu sacoul boţit de la maţele ghiorlaţe ale partenerului de coaliţie, Tări.

“Nu mai vreau să comentez prostile şi minciunile apărute-n presă! Hai odată, că vreau să plec, că sare ăla din mine!”

Reptile mici, de Câmpia Dunării

Pe măsură ce Daddy vorbea şi vedea că nu poa’ să o reteze scurt-scurt şi să se care, se enerva progresiv şi se congestiona progresiv, în timp ce ochii i se injectau, ca la reptilele mici din Câmpia Dunării.

Chestiunea ca mai ciudată pe care am constatat-o în repetate rânduri la acest om este că, atunci când se înfurie, devine tot mai agresiv şi îi apar lacrimi în ochi. Dar nu pentru că i-ar veni să plângă, ci de furie.

Ce mult ne lipseşte doctorul Florin Tudose, să ne facă o analiză psihologică a personajului…

Share