Liviu Dragnea şi Mihai Tudose au fost luaţi cu huideo, pe sus, de sibieni

Share

Liviu Dragnea şi Mihai Tudose s-au dus cu încredere într-un fel de vizită de lucru în Sibiu. Aici însă au fost întâmpinaţi, la sediul local PSD, de localnici, care au strigat la ei, până i-au făcut să o şteargă. Prin spate. La un hotel.

Liviu Dragnea, Costel Comana, banii lor şi Filiera Braziliană

Aici, Dragnea a declarat că a venit la Sibiu pentru impulsionarea investiţiilor la un spital local. Minciuna are picioare scurte, a reeşit că de fapt investiţia ar începe anul viitor. Liderul PSD spune că el nici nu a fost la sediul PSD. Dar îl contrazice chiar comunicatul partidului, publicat de Agerpres.

Aşa arată eşecul. Aşa arată începutul sfârşitului electoral pentru PSD. Acum nu se mai pune problema că “suntem în opoziţie şi mergem în Sibiu, care e colonizat de Dreapta politică”. Nu, este efectul măsurilor economice şi politice luate de Guvern.

Şi efectele vor continua să se amplifice. Pentru că este e-abia începutul.

Liviu Dragnea, urmărire ca-n filme cu sibieni nervoşi

O vizită de lucru comunistoidă a premierului Mihai Tudose și a liderului PSD, Liviu Dragnea. Dar aceasta s-a transformat într-o urmărire prin oraș, în căutarea liderilor social-democrați.

O întâlnire programată în jurul amiezii, la sediul central al PSD Sibiu, a fost anulată. Cauza? În zonă au apărut în jur de 20 de protestatari. Aceștia au început să scandeze împotriva social-democraților și să-i apostrofeze pentru promovarea Legilor Justiției.

Ori pentru amânarea unor reforme promise în campania electorală. În timpul protestului, s-au adunat câteva sute de sibieni.

Liviu Dragnea, persona non-grata la Sibiu

În mijlocul sibienilor au venit senatorul PSD Viorel Arcaș și deputatul Ioan Terea, care au intrat în dialog cu unii sibieni.

Voi sunteți pesediști și lăsați pe unul, Liviu Dragnea, care nici măcar nu e pesedist, să vă conducă.

, le-a reproșat un tânăr parlamentarilor PSD. Alții i-au luat la rost: ”Unde e autostrada Sibiu – Pitești? Ce-ați făcut cu ea? De nimic nu sunteți în stare”. În scurt timp, au apărut câțiva jandarmi care au securizat o zonă în fața sediului PSD. Însă n-a mai fost cazul, explică publicaţia locală Turnul Sfatului.

Liviu Dragnea, la spital. ”Era un pic de lumină, se vedeau clădirile”

Conform programului, până să ajungă la sediul PSD, premierul și președintele PSD aveau planificată o scurtă vizită la Spitalul Clinic Județean. Întâlnirea de aici cu personalul medical s-a consumat în 10 minute.

Era un pic de lumină, se vedeau clădirile, care e starea lor. Nu au văzut cum arată în interior decât la urgență. Când au văzut cum arată «chirurgiile», le-am spus că sunt niște clădiri vechi.

Fiind un singur culoar pe mijlocul clădirilor și fiind o zonă istorică, noi nemaiputând asigura circuitele. Pentru că nu putem construi nimic, nu putem sparge un perete să facem o ușă nouă. Şi că logic ar fi să se construiască un spital nou, funcțional.

, a explicat jurnaliștilor managerul spitalului Clinic Județean Sibiu, Cornel Benchea. De aici, planul s-a schimbat în mers.

Şedinţozaur marca Liviu Dragnea la hotel

În această seară, ar fi avut loc o ședință cu un număr limitat de membri de partid. Urmează ca mâine dimineață Liviu Dragnea, Mihai Tudose, secretarul general Marian Neacșu și vicepremierul Marcel Ciolacu să plece la Deva.

În mai ţineţi minte pe Neacşu, păluga de 2,85 m, fostul bodz-guard al lui Sorin Grindeanu, nu? La Deva, în 5 noiembrie, se vor desfășura alegeri pentru postul de primar al orașului. Nu ar fi exclus ca şi aici Liviu Dragnea să fie luat cu huideo şi trimis la plimbare prin Belina Heaven.

Mihai Tudose cosmetizează eşecul lui Liviu Dragnea şi al PSD la Sibiu

De la Sibiu am avut două solicitări: de investiție în UPU Sibiu și de la Spitalul de Pediatrie. (…) Informațiile care au venit, conexe, au fost că, cel puțin la UPU este vorba despre o clădire veche. Şi aici, la Pediatrie, la fel, o clădire care, indiferent cât de bine o refaci, o reutilezi, este tot o clădire veche…

Nosocomiale care au intrat deja în pereții clădirii. Am venit să vedem efectiv despre ce este vorba și să propunem celor îndrituiți, începând cu doamna prefect și cu conducerea spitalelor, dacă nu cumva este mai bună o soluție alternativă. Adică un spital nou.

Unde să fie toată lumea adunată, cu toate secțiile, funcțional, modern, cu utilaje și cu aparatură nouă.

, a declarat Mihai Tudose. Bla. Blabla. Blablabla.

Minciuna are picioare scurte

În realitate, construirea noului spital judeţean din Sibiu este deja bugetată pentru anul viitor. Cei doi politicieni veniseră la sediul PSD, unde au fost huiduiţi şi s-au trezit cu o demonstraţie spontană. Atunci, au fugit repede la Spitalul Judeţean, ca să spună că acolo s-au dus.

Dar minciuna are picioare scurte. Ca şi cu sărbăutorirea zilei sale de naştere la un local din Floreasca. Şi aici, când a ieşit scandal, Liviu Dragnea a izbit-o de pereţi, spunând că el de fapt nici nu a fost unde era aşteptat. Şi că deputaţii în realitate aşa se întâlnesc săptămânal.

Dar să detaliem noile minciuni ale (încă) liderului PSD.

Liviu Dragnea despre programul vizitei la Sibiu: Nu a fost planul să mergem la sediu; noi am fost la spital

Nu a fost planul să mergem la sediu. (…) Noi am fost la spital. (…) (Zău aşa, aţi venit în Sibiu, mari politicieni, liderul partidului de guvernământ, preşedinte al Camerei Deputaţior, şi cu premierul, şi duse-v-aţi direct la spital, ca năsărâmbii!) Nu am venit cu avionul, să avem o oră fixă, am plecat mai târziu.

Am hotărât împreună să mergem la spital, să facem o vizită neanunțată. (Să i-o spuneţi lui Mutu, şi nu e vorba despre Adrian) că erau solicitări să se realizeze niște investiții în diverse unități medicale.

Discuția a fost foarte bună cu conducerea de acolo și s-a decis Guvernul să facă un spital nou la Sibiu. (Hai, nu zău, acolo, pe loc, aţi decis voi, din banii de anul viitor, care nu există…) Au și un teren disponibil de 20 de hectare. (O Belină, ceva, nu?)

Liderul PSD nu ştie cine i-a făcut programul vizitei sale

Nu știu cine a făcut programul (…). Doi, am discutat cu premierul la București ca, atunci când ajungem la Sibiu, amândoi să decidem unde mergem. (Măi Livache, dar e debandadă mare la voi, în PSD) Am decis amândoi să mergem la spital (…). (Discuţie imaginară Dragnea – Tudose: – Şi acum ce facem, că am aterizat la Sibiu? – Hai la spital! – Hai, ce pana mea!)

Am vorbit cu Bogdan Trif (președintele PSD Sibiu — n.r.) când ne apropiam de spital, că vreau să facem întâlnirea aici. Să nu facem la sediu, ca să nu mai traversăm tot orașul după ce terminăm întâlnirea. Și întâlnirea politică a fost aici. (Adică aţi făcut întâlnirea politică în spital, nu? Nasol. Unde aţi făcut-o, la Reanimare?)

Aşa ceva… atât de penibil… foarte penibil… cel mai penibil.

Share