home EVENIMENT Marius Petcu va fi judecat in stare de libertate

Marius Petcu va fi judecat in stare de libertate

Share

UPDATE 2 25 martie, 21:50: Liderul CNSLR-Fratia va fi judecat in stare de libertate, dupa ce completul de judecata de la Curtea de Apel Bucuresti a decis respingerea cererii procurorilor DNA, de a-l judeca in stare de arest timp de 30 de zile.

Dincolo de aceasta decizie a judecatorilor Curtii de Apel, onoarea lui Marius Petcu a fost serios sifonata si probabil ca la inceputul saptamanii viitoare el se va autosuspenda din functia de presedinte CNSLR-Fratia, pentru ca aceasta centrala sindicala sa poata sa activeze cat de cat fara suspiciuni asupra ei in continuare.

UPDATE 1 24 martie, 23:17: Marius Petcu a primit un mandat de arestare pentru 24 de ore, asa cum ma asteptam. Maine se va prezenta in fata judectorilor pentru un alt mandat de arestare de 30 de zile, ori pentru a fi cercetat in continuare in stare de libertate.

Marius Petcu, liderul CNSRL “Fratia”, a fost prins luand mita 40 de mii de euro, sustine TVR, intr-o stire postata pe site-ul institutiei. Potrivit sursei citate, cei 40.000 de euro ar fi o prima transa dintr-o suma totala de peste 200 de mii de euro. Petcu se afla acum la DNA, unde este audiat de procurori.

TVR: Liderul sindical Marius Petcu a fost prins în timp ce lua mită

Potrivit reporterului TVR Alexandru Costache, Marius Petcu a fost prins in flagrant in timp ce primea mita de la un om de afaceri. Flagrantul a avut loc in Bucuresti, in jurul orei 15.00.

foto: Romania Actualitati – Sanitas ameninţă că va da statul în judecată
fotoinfo: “Federaţia Sanitas ameninţă că va da statul în judecată, pentru că personalul medical este obligat să intre în concediu fără plată opt zile, până la sfârşitul anului”

Petcu a fost adus la DNA, unde este audiat si urmeaza sa fie retinut pentru luare de mita. In paralel au loc perchezitii domiciliare.

Romania libera: Liderul sindical Marius Petcu, ridicat de DNA. Flagrant de zeci de mii de euro

Potrivit unor surse judiciare citate de TVR, Marius Petcu, in calitate de membru in Consiliul de Administratie al Sind Romania (societatea comerciala a centralelor sindicale din Romania, care detine baza de turism a sindicatelor) ar fi cerut si primit mita de la un om de afaceri pentru acordarea unor contracte pentru lucrari de constructii.

In februarie 2011, surse judiciare declarau pentru HotNews.ro ca averile liderilor de sindicat sunt verificate de inspectorii Agentiei Nationale de Integritate. Printre cei verificati se afla si Marius Petcu, seful CNSLR Fratia.

Petcu este finul lui Miron Mitrea, liderul PSD provenind el insusi din miscarea sindicala. Marius Petcu a fost, pina in mai 2010, si administrator al companiei Global Video Media SA, care detinea 1,2% din actiunile societatii care opera Realitatea TV.

Revista Kamikaze a publicat declaratia de avere a lui Marius Petcu, presedinte al CNSLR “Fratia” din care reise ca in 2009 acest avea un venit lunar de 10.000 de euro… citeste tot pe HotNews

Share