home CORUPTIE, POLITICA La PSD Timiș se demisionează și din funcții, și din partid

La PSD Timiș se demisionează și din funcții, și din partid

Share

Poza din articol este despre PSD, pentru că acest partid este precum această poză: o structură în curs de dezintegrare.

Preşedintele PSD Timiş, deputatul Alfred Simonis, a declarat că mai mulţi membri importanţi ai filialei au demisionat din funcţii, iar unul a renunţat şi la calitatea de membru PSD, în urma scorurilor obţinute la recentele alegeri locale.

„Săptămâna viitoare se va găsi o soluţie privind preluarea interimară a conducerii organizaţiei din Lugoj, până se vor organiza acolo alegeri, după ce preşedintele acesteia, Francisc Boldea, primar în exerciţiu, a pierdut alegerile”, a afirmat Simonis.

Au mai demisionat Ramona Olteanu din funcţia de vicepreşedinte al filialei, dar şi din partid, şi Romaniţa Jumanca, din funcţia de preşedinte al Organizaţiei Femeilor Social Democrate Timiş.

Preşedintele PSD Timişoara, Florică Bîrsăşteanu, a demisionat şi el din funcţie. Biroul Politic Judeţean l-a validat ca interimar pe Mihai Ritivoiu.

„Le cerem celor două partide – PNL şi Alianţei USR PLUS – care <sunt condamnate> să facă majoritatea în Consiliul Local şi cel Judeţean, să vină urgent cu două propuneri de viceprimar şi două de vicepreşedinţi, astfel încât, după ce se încheie sărbătoarea, care se pare că nu se mai încheie, să înceapă să lucreze pentru Timişoara şi pentru judeţ”, a susţinut Simonis.

Share