Kremlinul aduce echipamente militare în centrul Moscovei

Share

Kremlinul se pregătește pentru o posibilă lovitură de stat și aduce echipamente militare în centrul Moscovei, crescând numărul filtrelor de securitate.

Încă din 26 octombrie, rușii au început să observe apariția unui număr mare de ofițeri FSO (SPP-ul rusesc), în centrul capitalei lor.

Cu toate acestea, conform versiunii oficiale, toți ar participa la exerciții tactice planificate pentru a neutraliza amenințările teroriste.

De fapt, potrivit publicației The Insider, care a obținut acces la document, gărzile lui Putin se pregătesc să-l protejeze pe președintele rus, de o lovitură de stat.

Aceste exerciții tactice sunt o mică parte dintre măsurile speciale, în cazul în care FSO intră în regim de război.

Acest lucru provoacă panică în anturajul lui Putin, care monitorizează îndeaproape mass-media, rețelele sociale și organizațiile religioase, pentru a observa amenințarea la timp.

FSO asigură conducerea Kremlinului că, pentru a efectua o lovitură de stat și pentru a-l răsturna pe Vladimir Putin, dușmanii pot folosi:

retele sociale;
hipnoza
jocuri psihocorective;
marcaje software și hardware, care pot crea efecte sonore;
formulări chimice și biologice ale acțiunii psihologice;
Viruși psi și programe informatice cu influență ascunsă;
generatoare psi;
generatoare acustice de joasă frecvență;
produse publicitare;
articole de zi cu zi, în ambalaje pregătite.

Directorul adjunct al FSO, generalul Alexander Komov, a fost desemnat să contracareze amenințările la adresa Kremlinului.

El face parte dintre ofițerii de securitate înalt clasificați, așa că este aproape imposibil să găsești informații despre el.

Se știe că Komov nu este doar un oficial de securitate extrem de vigilent, ci lucrează și cu astrologi și psihologi.

Unii dintre aceștia au lucrat și pentru Elțin, care a apelat la serviciile lor, pe perioada mandatelor sale, aminteşte Ziare.com.

Share