Klaus Iohannis: Marcel Ciolacu nu are ce căuta la Palatul Cotroceni

Share

Preşedintele Klaus Iohannis îl trimite la plimbare pe liderul PSD, Marcel Ciolacu. Nu poţi să înjuri pe cineva, apoi să îi ceri să te vezi cu el.

Întrebat de un jurnalist dacă îl invită pe Marcel Ciolacu la Cotroceni, pentru a discuta despre data alegerilor parlamentare, Klaus Iohannis a lăsat de înțeles că nu există această posibilitate.

Iată întrebarea jurnalistului:

„Din cauza faptului că am văzut mai ales la nivelul Capitalei, dar și în alte județe, a crescut foarte mult numărul cazurilor de COVID-19, vreau să va întreb ce se va întâmplă în cazul alegerilor parlamentare, în contextul în care am văzut că președintele PSD, Marcel Ciolacu, spunea că atributul organizării alegerilor parlamentare revine atât Guvernului, cât și Președintelui României și, mai mult decât atât, spunea săptămâna trecută că își dorește o invitație la Palatul Cotroceni astfel încât, nu… numai domnia să, toate partidele să fie chemate la consultări pentru stabilirea exactă a datei alegerilor parlamentare”.

Iohannis a avut un răspuns, din care Ciolacu să înțeleagă că nu va pune piciorul pe la Palatul Cotroceni.

„Alegerile parlamentare au fost stabilite conform legii și vor avea loc pe 6 decembrie. Iar în ce privește gestionarea pandemiei Parlamentul a aprobat o lege specială, Legea 55, care prevede întreg catalogul de măsuri care pot fi luate, și Guvernul, împreună cu autoritățile locale, gestionează acest proces”, a răspuns Iohannis.

Ulterior, Ciolacu a avut o ieșire violență, pe Facebook.

„Iohannis nu se poate ridica la nivelul gravității momentului pe care îl traversăm. Un președinte de țară ar fi dat românilor un mesaj de încredere și speranța că lucrurile sunt sub control.

În schimb, Iohannis rămâne și acum doar președintele PNL, care se luptă cu Opoziția și cetățenii, gășiți vinovați pentru creșterea infectărilor.

Deși haosul sanitar a cuprins deja Capitala și Clujul, Iohannis pare neclintit în unicul sau plan: alegerile. Sănătatea nu contează! Doar puterea. Toată puterea din România pentru sine și camarila liberală, pentru a aduce în Parlament toţi traseiștii, impostorii și interlopii din PNL. Cu ce preț însă?”, s-a întrebat retoric Ciolacu, pe Facebook.

Share