Klaus Iohannis: Cine a furat pe timp de epidemie nu scapă!

Share

Preşedintele Klaus Iohannis a anunţat că achiziţiile de echipamente medicale vor fi verificate „până la ultima centimă”.

DONEAZĂ ACUM

PENTRU PRESA INDEPENDENTĂ!

Întrebat despre suspiciunile apărute în spaţiul public privind achiziţiile acestea, Iohannis a dat asigurări că acestea vor fi verificate în amănunţime.

„Am discutat din capul locului aceste chestiuni şi am cerut atenţie. Acolo unde s-au făcut achiziţii directe am solicitat atenţie maximă. Nu peste tot a fost posibil să se achizitoneze echipamente la preţul de dinainte de criză.

Acolo unde au apărut semne de întrebare am solicitat clarificări până la ultima centima şi aşa se va întâmpla”, a declarat Iohannis.

„Nimeni nu va scăpa nepedepsit, care a încercat să se îmbogăţească prin corupţie pe seama epidemiei. În această lună şi jumătate au existat, posibil, exagerări, speculaţii, ele vor fi găsite, vor fi depistate şi vor plăti.

Aceste lucruri nu poţi fi făcute de parchete de pe o zi pe alta. Dar, aviz celor amatori, lucrurile se mişcă. Cu siguranţă Parchetele vor veni la final cu toate datele relevante. Să nu-şi imagineze cineva că România este ţara nimănui. Avem domnia legii, acest lucru este foarte clar”, a mai spus Iohannis.

Share