JURNALUL LU’ BUDELU Dormi liniştit când Băsescu lucrează pentru tine

Share

Aha! Şi eu, care credeam că am rămas orfan şi nimeni nu mă mai iubeşte, nimeni nu mai lucrează pentru mine. Ha!, m-am înşelat, nu e aşa: Băsescu lucrează pentru tine. Poţi dormi în continuare liniştit, ca molusca de Marea Neagră. I-a luat pe uslamişti la învârtit. Îi desface. Îi împarte, îi desparte, îi face, îi desface iar.

Şi-a trimis cercetaşii în misiune la PNL. Când o să înţeleagă Crin ce i se întâmplă va fi prea târziu…

Pe Udrea a-ncurajat-o să candideze la preşedinţia PDL, cu capul gol pe dinăuntru, asmuţind-o contra lui Blaga, colaborationistul ăla nenorocit… Acum au pus batista pe ţambal. O să explodeze treaba mai încolo, acum e armistiţiu. E bine!

MRU şi cu oportunistul de Pavelescu gravitează, fructificând restul de popularitate reziduală al fostei Alianţe DA. Neamţu e pus deoparte, pentru ‘telectualii de dreapta cu ifose intelectualiste. Macovei e pentru recapacitarea electoratului de tip Convenţia Democrată, cosmopolit, hehe…

Înţeleg perfect, înţeleg tot, ştiu, pentru că rumeg tot ce e pe sticlă, am o erudiţie demnă de invidiat, de televizoman, dar nu m-aş mişca de pe FaţăCarte, în viaţa reală, să ies în stradă, să iau realitatea în piept pentru nimic în lume.

E bine la căldurică! A, dacă ajungem ca Grecia, da, atunci merită să-mi iau şi floricele, şi o bere, că e palpitant şi pun şi-o postare pe blogul meu no name, despre care nu ştie nimeni că-mi aparţine.

Lasă că are grijă el Băsescu să mă salveze şi de data asta!

Share