Iresponsabilul Vesel Ponta s-a dus în Mexic, la Formula 1

Share

Iresponsabilul Vesel Ponta va mai rămâne în Mexic până duminică, atunci când aici va avea loc un circuit de Formula 1, Premio de México.

UPDATE 04.13 A apărut informaţia că, aflând de tragicul eveniment din Clubul Colectiv, Victor Ponta a decis să se sacrifice şi să nu mai asiste de Premio de México, pentru a se întoarce în ţară şi a se arăta afectat de cele întâmplate.

Biografia lui Victor Ponta este încărcată de pasiunile sale sportive (baschet, fotbal, motorsport), politicianul fiind prezent la multe competiţii sportive de anvergură continentală, şi nu numai.

Împreună cu doctorul Ion Bazac, fost ministru al Sănătăţii PSD, care ca business man vinde maşini de lux, Ponta a încercat să înfiinţeze o echipă românească de Formula 1, numită Forza Rossa, avându-l ca manager pe Colin Coles.

Există surse guvernamentale care afirmă că Victor Ponta nu va rămâne la Premio de México, ci va reveni încă de duminică în ţară. Demnitarul nu este la prima escapadă la un premiu de Formula 1, el decapându-şi creierul de mizeriile româneşti şi la Marele Premiu al Dubaiului, împreună cu bunul său prieten, Seba Ghiţă.

Share