Ipocrizie. Petre Daea (PSD) este revoltat de isteria cu seceta

Share

Ministrul Agriculturii, Petre Daea, o face pe apostolul limniştirii populaţiei, cu privire la producția agricolă, în faţa valului de ştiri alarmiste.

Acestea tot de goarnele PSD din presă au fost lansate, în timp ce îl lăudau pe “competentul” ministru Adrian Chesnoiu.

Apoi, a venit “competentul” Petre Daea, strigând tot felul de măscări, iar acum e ordin în partid să schimbăm tonul. Daea promite că vom avea și ulei:

„Vom avea și ulei. Liniște! Liniște! Liniște! (..) am văzut o serie intreaga de abordări apocaliptice la TV, când începe pe ecranele de televizor că ia foc lanul și auzi sirenele, și copiii în pântece se sperie. Nu e bine!”, a declarat ministrul, precizând că e rolul său de a introduce liniștea și încrederea.

Ceea ce este interesant e că purtătorul de cuvânt al Guvernului, Dan Cărbunaru, a încercat (şi nu a reuşit) să-l oprească pe Daea din peroraţie.

Daea şi-a reînceput apoi şiragul de aberaţii:

„Izvorul succesului este lucrarea terenului. şi banalităţi Dacă nu întorci brazda țării, nu ai producție vegetală. Dacă nu ai producție vegetală nu ai zootehnie, dacă nu ai zootehnie, nu ai industrie alimentară.

Dacă nu ai industrie alimentară, nu ai produse agro-alimentare.”, a declarat ministrul Agriculturii, Petre Daea, la finalul ședinței de guvern.

Ministrul a spus că în acest scop a început deja lucrări pentru anul agricol 2022-2023, adică lucrări de însămânțări la rapiță.

Atenţie, domnule ministru, că rapiţa, când e cald, ia foc în maşina în care e transportată.

Share