home CORUPTIE, POLITICA Ion Ţiriac preferă hoţul, nu prostul. După hoţ mai rămâne ceva!

Ion Ţiriac preferă hoţul, nu prostul. După hoţ mai rămâne ceva!

Share

Omul de afaceri Ion Ţiriac se poziţionează făţiş de partea Sistemului Corupt. El a declarat ieri la Realitatea TV că preferinţele sale se îndreaptă spre hoţ, nu spre prost.

În octombrie 2014, Der Freitag şi Huffington Post anunţau că Elena Udrea şi Ion Ţiriac sunt implicaţi, printre alţii, în Dosarul Microsoft/EADS.

Ion Ţiriac la emisiunea “Jocuri de putere”, a jurnalistului Rareş Bogdan:

Corupție există în toată lumea asta și la nivele de o mie de ori mai mari, nu la nivele de cârnat. Eu, între un hoț și un prost, prefer hoțul. După hoț mai rămâne ceva. După prost, nu mai rămâne nimic.

Ion Ţiriac: “Mă întreabă oamenii: Măi, ce-i cu voi românii?”

Mă întreabă oamenii: Măi, ce-i cu voi românii? Voi sunteţi sănătoşi la cap? Avem alegeri, avem o coaliţie la mai bine de 51%. Din ce am înţeles, preşedintele României nu a aprobat primul guvern. Nu ştiu dacă are el obligaţia să ne spună de ce nu l-a aprobat.

, a spus Ion Ţiriac, apoi a continuat:

Însă pe al doilea l-a aprobat, iar după 10 zile iese cu câteva mii de oameni într-o piaţă. Şi vor să dea jos Guvernul, care a stat 10 zile. Acum vă întreb eu: De ce? Bineînţeles că Guvernul nu face ce doreşte. Că, după, trece pe la Parlament să-i aprobe ceea ce doreşte şi are mai multe manete de control.

Adică, traducând pe limba nepăsărească:

Iohannis nu a fost de acord cu primul Guvern, apoi a fost de acord cu al doilea. Apoi a instigat protestatarii, ieşind în stradă cu ei. Guvernul dă socoteală Parlamentului.

Ion Ţiriac: Pancarte tipărite bine! Mânaţi de la spate! Cei din Piaţa Victoriei sunt departe de adevăr

Este eact mesajul otrăvit al coaliţiei PSD-ALDE. Şi el continuă şi în următorul citat:

Toţi aceia care vin acolo cu pancarte tipărite bine. Pancarte tipărite bine aveau cei de la Palatul Cotroceni. Oare nu este mânat de la spate de cineva? De conştiinţa lor civică.

Oamenii aceştia au autorizaţia să se unească şi să mărşăluiască? Luaţi-vă de mână cu Pavel Abraham. Adică ei se adună pentru că nu sunt de acord cu cei care au votat în majoritate. Altă dezinformare. Se adună pentru că aceştia calcă în picioare statul de drept.

Ţiriac vorbind din burta Sistemului Corupt

Este asta democraţie sau anarhie? Este democraţie. Deocamdată au votat oamenii pentru ăştia. Lasaţi-i! Oamenii ăştia nu au voie să fie acolo. Şi ăla care nu a votat deloc, nu are ce căuta în piaţă. Ba da, oricine are voie să protesteze, şi cel care a votat, şi cel care nu.

Ăştia din Piaţa Victoriei sunt atât de departe de adevăr de nici nu vă daţi seama. Ion Ţiriac e departe de adevăr. Oare de ce? Hai să-i lăsam pe ăştia să vedem ce-or face. Că de fiecare dată tot sperăm. Cu “ăştia” nu mai avem nici o speranţă, ne-am lămurit.

Primul lucru pe care toată lumea şi-l doreşte sunt banii în visteria statului. Nu, primul lucru este ca infractorul să fie condamnat conform legii, apoi recuperarea prejudiciului. Tetul acesta vine direct din burta Sistemului Corupt.

 

Share