home CORUPTIE, MASS MEDIA, POLITICA, STIRI DESPRE JURNALISTI Ion Cristoiu rupe colaborarea cu epigonul său, Dan Andronic

Ion Cristoiu rupe colaborarea cu epigonul său, Dan Andronic

Share

Ion Cristoiu anunţat că nu mai scrie nimic în Evenimentul Zilei şi că rupe colaborarea cu Dan Andronic. Cristoiu s-a supărat că Andronic l-a contrazis în direct, la România TV, în legătură cu acordul dintre MAI şi BOR.

DONEAZĂ ACUM

PENTRU PRESA INDEPENDENTĂ!

„Ori părea drogat, ori părea cu misiune”, a spus Cristoiu despre Andronic.

”Am avut o dispută, a venit cu o misiune, de acasă, din familie, cine i-a dat-o, de a se contrazice cu mine. Eu ştiu, e o tehnică veche, eu o cunosc. Colaborăm, am decis să nu mai colaborez. Ori părea drogat, ori părea cu misiune.

(…) M-a supărat rău de tot Dan Andronic, nu mai colaborez, chiar aşa, să mă ia peste picior? Misiunea lui nu era să polemizeze, ci că eu să nu zic nimic. Eu spuneam că e întuneric, el că e lumina. Cum să te contrazici cu omul? Că e întuneric! Dacă era Ioana Ene Dogioiu sau Orcan, ziceam, nu intrăm. Nici nu apuc să deschid gura, că Dan Andronic, hop!, pe mine. Nu mai colaborez şi nu mă interesează, până când, peste un an sau doi, până la sfârşitul lumii, mă va lămuri”, s-a plâns Cristoiu.

Dan Andronic i-a răspuns în EvZ, sugerând că Ion Cristoiu s-a dat cu Adrian Sârbu. El a făcut public un mail, pe care i l-a transmis maestrului.

” Înţeleg că aţi găsit un motiv să vă supăraţi pe EvZ. Sincer mă aşteptam la chestia asta de când aţi devenit asociat cu Adrian Sârbu. Eram doar curios să văd cum se va întâmpla. Momentul a venit…

Trecând peste impoliteţea de a mă face drogat, o mitocănie între noi fie vorba, dar este stilul dumneavoastră de a rupe punţile iremediabil, vreau să vă spun că am dreptul la opinie şi nu cred că-mi puteţi spune ce trebuie să spun în emisiuni.

Este părerea mea şi nu puteţi să mi-o cenzuraţi sau să condiţionaţi în vreun fel colaborarea noastră. Eu nu am condiţionat-o niciodată. Ba chiar dimpotrivă, am acceptat toate cererile dvs, chiar dacă erau împotriva intereselor mele.

Vă urez succes în colaborarea cu Adrian Sârbu&Co. Am remarcat că în editorialele dvs. îl lăudaţi pe Sârbu şi Mediafax, dar despre EvZ nu pomeneaţi un cuvânt în emisiunile dvs.”, a scris Andronic.

Share