Interes maxim pentru actoraşul Radu Duda pe Internet

Share

Duda este iar în top. Moartea Reginei Ana şi succesiunea previzibilă de evenimente – preparativele pentru îmormântare şi înmormântarea în sine – au suscitat un interes major în mass-media electronică. Dar nu oricum. Vom analiza în continuare cum anume.

După cum se observă pe right taskbarul website-ului, postarea Biografia (ne)romanţată a lui Radu Duda, actor şi prinţip are aproape 60.000 de unici. Înainte de moartea Reginei noastre, avea sub 20.000. Aşadar, nu postarea că Regina Ana a murit, ci cea despre biografia lui Radu Duda a făcut furori şi a fost extrem de căutată pe Internet, oricât de trist a fost decesul Reginei. Se ridică întrebarea: de ce aşa?

Încercăm să răspundem, făcând legătura cu ceea ce se petrece acum. Ieri, la 12 dimineaţa, Prinţul Nicolae a pus pe contul care se presupune că acum îi aparţine (discuţia este mai amplă şi vom reveni altădată) următoarea postare:

[vc_row][vc_column][vc_column_text] [/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_raw_html]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[/vc_raw_html][/vc_column][/vc_row]

, sub formă de document foto. Pentru că nu se înţelege nimic decât dacă foloseşti preview-ul Facebook, vom reproduce documentul aici ca poză mărită.

Pe scurt, Nicoleta Cârjan a născut, şi-a botezat fetiţa Iris Anna şi vrea acum să facă un test de paternitate la o clinică privată din judeţul Braşov.

Seamănă cu povestea fiului nelegitim al Regelui Carol al II-lea cu Elena Lupescu, doar că acolo era clar al cui copil e Mircea Grigore.

Nicolae replică, spunând că e de acord cu acest test, dar la Institutul “Mina Minovici”, lucru pe care Cârjan îl refuză, după ce a fost chemată să facă asta prin avocatul lui Nicolae, Radu Enache:

14362686_1053537961408674_3661487329681878419_o

Ei bine, fără să facem nimic (nu am pus nici o postare, nu am făcut marketing pe Facebook etc.), ne-am trezit cu cel mai bun trafic de pe la începutul acestei luni. Explicaţia? foarte multe intrări pe… Biografia (ne)romanţată a lui Radu Duda, actor şi prinţip. Fructul dicotiledonat.

Aşadar, concluzia noastră este că, de fiecare dată când apare o ştire importantă despre Casa Regală, imediat cei interesaţi de soarta României fug cu gândul la Radu Duda şi la biografia sa, care are două valenţe: una oficială şi alta oficioasă.

Radu Duda are o popularitate negativă foarte mare. Atunci când vine vorba despre ceva important în Casa Regală, imediat ne sosesc vizitatorii pe website, care caută pe Internet poveştile neconfirmate oficial ale zbenguielilor acestuia cu marea sa dragoste presupusă, Securitatea lui Ceauşescu.

La moartea Reginei Ana, gândirea a fost cam aşa (şi era vizibilă în comentarii – în cele ale oamenilor de bună-credinţă, nu ale trolilor plătiţi de dudişti):

A murit Majestatea Sa Regina, dar ce ne facem cu ăsta, Duda, că uite ce biografie neoficială are, iar asta blochează şansele României să revină la monarhie constituţională?

La reacţia Prinţului Nicolae faţă de… chestiile (ca să ne exprimăm elegant) comise de Nicoleta Cârjan, simpatizanţii săi s-au dus iar cu gândul la Bibicu Rozaliu din Casa Regală:

Bun, avem un prinţ, os domnesc, omul are coloană, uite ce face, bărbat, dar a fost înlăturat de gaşca ăstuia, Duda, cu biografia sa neoficială la rever…

Şi dă-i, şi iar citeşte presupusele fapte de arme ale actoraşului de duzină de la Teatrul din Iaşi, care, când îl interpreta pe Cuza Vodă, trosnea scena Naţionalului de oroare şi adormeau doamnele respectabile din primul rând, la braţ cu soţii lor scorţoşi şi la fel de respectabili.

Aşadar, concluzia noastră este aceeaşi: avem o Casă Regală, avem un os domnesc moştenitor care ar putea să fie soluţia. Ce facem cu ţempertezocul care strică locul şi ce facem cu gaşca lui?

Share