home EVENIMENT, MASS MEDIA, STIRI DESPRE TELEVIZIUNI Intact, trustul şantajului. Sorin Alexandrescu la DNA

Intact, trustul şantajului. Sorin Alexandrescu la DNA

Share

• Sorin Alexandrescu, directorul general al Trustului Intact, a fost reţinut pentru 24 de ore, după ce fusese audiat la DNA de azi dimineaţă, sub acuzaţia de şantaj • Acum aproximativ o oră, la DNA a sosit preşedintele Ligii Profesioniste de Fotbal, Mitică Dragomir, probabil în calitate de martor •

o faţă de om cinstit

Sorin Alexandrescu urmează să fie adus în faţa instanţei de judecată, cu propunere de arestare preventivă pentru 29 de zile.

Ţinem minte, din dezvăluirile lui Stelică Negrea, ce fel operează trustul şantajului, Intact.

29 martie 2012: Sorin Alexandrescu, readus ca şef la Antene (Pagina de Media)

 

Pe vremea când Negrea era şeful jurnaliştilor de investigaţii din Intact, aceştia erau defapt anchetatorii care aduceau şantajiştilor din acest (fost) grup de presă argumente pentru ca aceştia să strângă la uşă degetele celor de la care puteau fi extorcate, mascate sub contracte legale, sume imense de bani. Nu firfirei.

COMUNICAT DNA

Procurorii din cadrul Directiei Nationale Anticoruptie efectueaza cercetari penale fata de inculpatul ALEXANDRESCU GEORGE SORIN, director general al ANTENA TV GROUP, in sarcina caruia s-a retinut infractiunea de santaj.

Din rezolutia de incepere a urmaririi penale intocmita de procurori a rezultat urmatoarea stare de fapt:

In perioada 16 aprilie – 24 mai 2013, inculpatul Alexandrescu George Sorin, director general al ANTENA TV GROUP, a constrans un administrator al unei societati comerciale sa semneze un contract in conditii prestabilite, impuse de inculpat, sub amenintarea ca, in caz de refuz, va da in vileag fapte presupus compromitatoare pentru persoana in cauza.

Dosarul a fost constituit ca urmare a denuntului partii vatamate.

Inculpatului Alexandrescu George Sorin i s-au adus la cunostinta acuzatiile in conformitate cu prevederile art. 6 alin. 3 Cod de procedura penala.
Facem precizarea ca inceperea urmaririi penale este o etapa a procesului penal reglementata de Codul de procedura penala, avand ca scop crearea cadrului procesual de administrare a probatoriului, activitate care nu poate, in nicio situatie, sa infranga principiul prezumtiei de nevinovatie. (sursa: HotNews)

Scandalul acesta are mari şanse să ia amploare. Când şeful celui de-al doilea mare grup de presă îl şantajează pe şeful celui mai mare căblar din România, atunci mizele financiare suint suficient de mari, pentru ca şantajistul să fi acţionat cu ştiinţa superiorilor săi. Adică a clanului Voiculescu.

Se poate deci spune că deranjul în acest caz de-abia începe.

Share