home CORUPTIE, POLITICA Infractorul Livache vrea cu orice preţ să doboare România

Infractorul Livache vrea cu orice preţ să doboare România

Share

El este infractorul Livache, care, la limita dintre delir şi infracţiune, doreşte cu orice preţ să călărească România. Nu mai este, în mintea acestui posibil diloxat, ţara noastră. Este ţara lui. Proprietate personală. A luat-o pe persoană fizică şi face exact ce doreşte cu ea.

Viorica Dăncilă ar fi fost o relaţie de tinereţe a lui Liviu Dragnea

Există astfel de oameni, care se identifică atât de tare cu instituţia, încât consideră că aceia care îl atacă pe el atacă instituţia. Asta este un fel de boală mintală, despre care am mai scris acum vreo nouă ani. Oamenii de acest gen fac ce doresc din instituţia respectivă, fie ea orice entitate, de la secţie de raboteze la stat.

Infractorul Livache, care arde ţara cu mucul ţigării

Dimineaţa, o bagă în WC, la prânz o spală, seara, infractorul Livache şi-o pune pe el, pe post de haină de lux şi iese în lume cu ea, mândrindu-se. Noaptea, se face criţă şi dă cu ea de toţi pereţii.

O arde cu mucul de la a 50-a ţigară sudată. Apoi, se duce la rezervorul de benzină al maşinii, scoate o jumătate de canistră, toarnă gaz peste România şi dă foc cu bricheta. A doua zi, o ia de la capăt.

Aşadar, s-o luăm pe rând. Ce este acest domn, din punct de vedere personal, dincolo de faptul că e un posibil tembel de ţară neo-hitleric? Simplu: infractorul Livache, al naţiunii române. Asta se vrea şi asta ne arată insul tot mai marcat. Şi de la o vreme public, cu ostentaţie.

Poveşti de alcov teleormănean cu infractorul Livache

Se spune pe la colţuri că, pe vremea când era un mic trepăduş la limita infracţiuni, prin Teleorman, în timp ce-şi făcea gaşca lui de grup infracţional, a întâlnit o femeie de-o vârstă cu el. Una emergentă, de la Petrom. A epuzat-o o vreme şi a păstrat-o-n manşetă.

La un moment dat, după ce a folosit-o ca puşculiţă de partid, ca europarlamentar şi şefă peste tribul pesediştilor revoluţi din PE, a avansat-o. Făcând-o prim-ministru. Că are mintea goală şi fluieră vântul de primăvară prin ea, ce mai contează? Astea sunt lucruri lipsite de importanţă în mintea acestui tip.

… niciodată până acum nu m-a înşelat nici o femeie din PSD, nu mi-a înşelat aşteptările, vreau să spun. Femeile în care am investit încredere de-a lungul anilor au răsplătit înzecit această încredere şi niciodată nu ne-au păcălit, absolut niciodată. Nici pe noi, nici partidul, nici cetăţenii care şi-au pus speranţa în noi.

Infractorul Livache şi panoplia de trofee feminine

Pentru că trebuie să pricepem că aşa procedează acest domn. Îşi face o panoplie de trofee feminine, pe care le ţine în mânecă şi le frecventează, apoi le pilotează. Apoi le manipulează şi lucrează prin ele. Iubite, amante, metrese, cunoştinţe, dependinţe şi alte tipuri de prese şi neputinţe umane.

Infractorul Livache nu a lucrat numai cu una în acest fel. S-a mai trezit cu o fetişcană juristă blondină vecină de bloc. Bine, întrebarea este cum de o prăpădită fără bani a ajuns să stea în buricul Alexandriei şi să devină taman vecina de apartament a insului.

Răspunsul ar fi că întâi s-au cunoscut, apoi a cadorisit-o cu locuinţa. Credem noi. Poate greşim. La care fetişcană a spart un perete, ca să nu mai trebuiască să bată în uşă când îi vin năbădăile de mascul. Apoi, într-o zi, a făcut-o ministru de Interne.

Presupunem că, asemeni nativului scorpion vaporean, care avea câte o gagică în fiecare port, şi nativul scorpion birocrat mafiot din Deliorman avea câte o femelă de-asta prin fiecare comună din judeţul lui. Dar, iarăşi, poate greşim.

Infractorul Livache şi Irina Balerina

Apoi, a venit acest episod de cisvestism sexual.

Aşadar, el, Dragnea, dar şi alţi confraţi de chefuri nestăpânite, eliberate de toate restricţiile din ţară, se duceau cel puţin odată pe an să scape hăţurile în Brazilia. Aici, îşi aduceau femei, pe care presupunem cum le tratau. Dar poate greşim noi.

Se plimbau seara, în tăcere, cu ele, pe plaja superbă. Le cântau la chitară serenade. Le recitau din Eminescu, “Floare-albastră”, “De-aş avea”, ori “Iubind în taină”. Le sărutau pe frunte, cast, şi le împrăştiau în plete petale de margarete de Fortaleza.

O telenovelă proastă cu infractorul Livache

Apoi, se întorceau la vilă şi cinau în tăcere. Într-una dintre seri, infractorul Livache a fost lovit în frunte de marea poveste d’amor. Băi nene, ne laşi? Chiar ne crezi proşti făcuţi grămadă? Pe cine zăpăceşti tu cu naraţiuni din acestea, de telenovelă proastă?

“Mala Mujer” era un film bun, asta e o chestiune însăilată, ilogică. Nimeni nu te crede, crocodilule. Te-ai făcut de râs. Te faci de râs tot mai mult. Te vede ţara. Te umpli de Doamne-iartă-mă în faţa întregii ţări.

O să ajungi că, după ce vei ieşi de la bulău, o să umbli cu barbă, mustăţi false şi ochelari, ca personajele acelea ale lui Woody Allen, să nu te recunoască lumea pe stradă, să te huiduie…

Du-te acasă şi te culcă, poate când te trezeşti îţi vine mintea de pe urmă. Indiferent dacă vremelnic ne vei călări sau nu, eşti un om sfârşit. Lasă-ne.

Infractorul Livache. Miezul problemei

Tot ce am scris până acum creionează caracterul individului. Infractorul Livache, credem noi, este un tip primar, cu apucături foarte pământene, arghirofil, lipsit de scrupule. Nimic ieşit din comun. Probabil că există sute de mii în România ca el.

Ce te faci însă dacă un asemenea om ajunge să fie astfel poziţionat, încât îşi pune în pericol ţara? Ce te faci dacă lui (ori celor care îi dau de pe raft planuri), după ce a săvârşit niscaiva infracţiuni, îi trece prin cap că, pentru a nu fi luat la refec de Poliţie, e o idee de succes să controleze Poliţia.

Ce te faci dacă, atunci când e luat la scărpinat de procurori, i se dă de pe un raft drumul de urmat ca să devină, indirect, şeful procurorilor? Ce te faci dacă, atunci când procurorii îl trimit pe mâna judecătorilor, el şi cu acoliţii lui de infracţiuni pun la cale un plan de blocare a Justiţiei?

Ce te faci dacă astfel infractorul Livache devine un pericol major pentru un stat? Un stat întreg. Aflat în punctul nevralgic al lumii libere. Într-un moment-cheie al istoriei contemporane. Pentru noi, răspunsul este simplu: scriem. Ce va mai fi? Vom vedea.

notă: Acest articol conţine elemente de pamflet şi trebuie tratat ca atare

Citeşte şi
Viorica Dăncilă vrea ca Ludovic Orban să-i ceară părerea

Fostul premier PSD Viorica Dăncilă lansează un nou atac la adresa Guvernului Orban, nervoasă că Read more

Viorica Dăncilă este revoltată că Iohannis nu îi cere părerea

Fostul premier PSD Viorica Dăncilă este scandalizată că preşedintele Iohannis şi Guvernul Orban refuză să Read more

Viorica Dăncilă s-a autoizolat în casă, ce bine este aşa

Fostul premier PSD Viorica Dăncilă anunţa că este izolată acasă şi că nu iese deloc. Read more

Viorica Dăncilă: Domnule Orban, ce măsuri aţi luat ca premier?

Fostul premier PSD Viorica Dăncilă se răstea la Ludovic Orban, chiar în timp ce Marcel Read more

Ana Birchall o pune la punct pe lupoaica moralistă Dăncilă

Ana Birchall, fost ministru al Justiţiei, reacţionează dur după ce Viorica Dăncilă a ţinut să Read more

Viorica Dăncilă susţine că ea făcea treabă mai bună decât Orban

Fostul premier PSD Viorica Dăncilă susţine că pachetul de măsuri anunţat de premierul Ludovic Orban, Read more

Să râdem cu Viorica Dăncilă. Spune că gestiona mai bine criza Covid-19

Fostul premier, Viorica Dăncilă, iese la atac după ce Florin Cîţu şi-a depus mandatul. Ea Read more

Ana Birchall o face bucăţele pe Viorica Dăncilă, în Cazul Printea

Fostul ministru al Justiţiei, Ana Birchall, o atacă pe Viorica Dăncilă, după ce candidatul PSD Read more

Anca Alexandrescu îi controla poşeta Vioricăi Dăncilă

Vasile Dăncu face dezvăluiri interesante din culisele Cabinetului Dăncilă, după ce a fost atacat de Read more

Antena 3 şi RTV au primit, ca să o promoveze pe Dăncilă, peste un milion de euro

Cei mai mulți bani au ajuns la România TV și Antena 3, în vreme ce Read more

Share