home MASS MEDIA, POLITICA, STIRI DESPRE TELEVIZIUNI Infractori de presa de-ai lui SOV si Felix incearca sa descurajeze electoratul pro-Basescu (Dan Badea)

Infractori de presa de-ai lui SOV si Felix incearca sa descurajeze electoratul pro-Basescu (Dan Badea)

Share
Un infractor de presa, un oarecare Costin Ilie, angajat al lui Sorin Vintu, a plasat pe site-ul Realitatea TV o intoxicare de tip “exit-poll” pentru a influenta si el, dupa cum il duce neuronul sau ordinul de la mafia PSD-PNL, derularea procesului de votare, informeaza, pe blogul sau, jurnalistul de investigatii Dan Badea.

Astfel, C.I.-stul de la Catavencu spune ca la orele 11, conform CCSB, Geoana conduce cu 6 procente. “Un superb buchet de lalele rosii costa, la SC Aroma si Culoare CCSB, 53 lei, iar cele portocalii 47 lei”.

Derbedeul lui SOV, pe care scrie “jurnalist la realitatea Catavencu”, nu este la prima abatere, ceea ce nu este o noutate. Tot el a prezentat acoperit, chipurile, de o alta metafora, situatia de la orele 9:30. Atunci diferenta ar fi fost, conform aceluiasi CCSB -zice impostorul CI, de 3 procente.

Ca Ilie comite e o infractiune, asta o spune, aici,  purtatorul de cuvant al Biroului Electoral Central: “In ziua votarii este interzisa prezentarea sondajelor realizate la iesirea de la urne, inainte de incheierea votarii” (Legea 370/2004, privind alegerile prezidentiale, art. 19, al. 5, modificata cu Ordonanta 95/2009)

Pe site-ul Catavencu, un alt infractor de presa, Cristian Sutu, adept al “sexului in gruBullshit pp/party”, comite si el aceeasi infractiune, dar fara sa recurga la metafore.

Atat Cristian Sutu (foto stanga) cat si Costin Ilie (foto dreapta) au facut scoala de presa a lui Buscu, doamna aceea din fruntea Realitatea/Catavencu, sau, altfel spus, cunoscuta traseista pe ruta Catavencu-Cotidianul-Realitatea-Catavencu.

Pe mosia media a celuilalt mogul, Voiculescu Felix, infractiunea este deja la ea acasa, prin urmare nu trebuie sa ne mai mire ca penalii prezinta rezultatele partiale ale sondajelor din ora in ora, pentru a compromite pana si Internetul.

Daca angajatii lui Dan Voiculescu au transformat meseria de jurnalist  intr-o infractiune continuata, ei spera ca, prin manipularea mutata pe internet, sa obtina reglementarea si, deci controlul acestui spatiu in care, pentru o perioada cumplita a presei romane, si/au gasit refugiul jurnalistii care nu au acceptat sa fie tonomate.

Revenind la vidanjele lui Voiculescu, mai adaug aici, ca exemple, site-ul Antena 3 si vidanja virtuala a lui Iosif Buble (Ioska, foto dreapta), unul dintre nenumaratele tonomate ale turnatorului securitatii ceausiste.

SCOPUL ACESTOR MANIPULARI ESTE ACELA DE A DESCURAJA ELECTORATUL PRO-BASESCU, SUGERAND CA NU ARE ROST SA MAI MERGA LA VOT CATA VREME GEOANA ORICUM VA CASTIGA!

Sa speram ca, dupa alegeri, acesti infractori de presa vor primi ceea ce merita, daca nu de la Parchet, atunci macar  de la cititorii lor, sau de la colegii de breasla.

Share