home POLITICA Furt ca-n codru in comuna Pantelimon

Furt ca-n codru in comuna Pantelimon

Share

Astazi, in orasul Pantelimon de langa Bucuresti s-a furat ca-n codru, conform informatiilor mele.

De dimineata, localnicii au fost ademeniti cu 100 de lei de persoana (un milion de lei vechi) sa voteze cu Mircea Geoana. Cei care nu au vrut sa se prezinte la urne pentru candidatul PSD au fost luati cu forta si dusi la sectiile de votare.

In oras exista o sectie speciala de vot. Aici au fost astazi prezenti foarte multi votanti. Parintele unei cunostinte care nu are carte de identitate de Pantelimon s-a dus la aceasta sectie de votare speciala, pentru a-si fraud1 pface datoria de cetatean.

In jurul orei 17.00, in fata sectiei asteptau circa 50-100 de persoane. Un politist a venit si le-a spus alegatorilor, care isi asteptau randul la vot: “Duceti-va acasa, pentru ca s-au terminat buletinele de vot. S-a incheiat votarea”.

Dupa inca 30 de minute, alegatorii s-au bucurat, pentru ca au vazut venind jandarmii, crezand ca acestia vor interveni pentru reinceperea votului. A urmat insa ceva socant: alegatorii au fost batuti ca la fasole si imprastiati.

Acum, pornind de la aceasta situatie dramatica, putem sa tragem o multime de concluzii. Prima ar putea fi ca baietii astia sunt atat de disperati, incat sunt capabili sa fure ca in Birmania.

A doua concluzie, care ar putea sa fie exagerata, ar fi ca, asa cum in Pantelimon se procedeaza astfel, in alte sectii de votare speciale, mai putin expuse decat Gara de Nord sau Facultatea de Drept din centrul Capitalei, Coalitia Anti-Basescu incearca sa fure prin toate metodele posibile, folosind inclusiv violenta pentru a castiga alegerile.

Este insa posibil sa exageram, pentru ca nu stim exact care sunt dimensiunile fraudei. Nu avem imaginea de ansamblu si nu stim in cat de multe locuri din tara se fura astfel.

Nu putem deci sa ne dam seama acum daca ponderea influentei fraudei in rezultatul final al alegerilor este mai mare sau mai mica, dar avem o certitudine: exista niste oameni disperati, grupati in ceea ce eu am numit in ultimele luni Coalitia Anti-Basescu, care fac tot ce pot, incalcand legea flagrant pentru a influenta votul.

Citeşte şi
Norica Nicolai i-a acuzat la Antena 3, pe miile de romani care au votat pe
Multiple informaţii care vin pe canalele media din Diaspora probează faptul că românii ar fi
Jurnalistul Cristian Tudor Popescu reacţionează dur după ce Gheorghe Hagi a anunţat că el nu
Semne de fraudă în Oltenia! Flavia Comanoiu, asistenta la Spitalul de Psihiatrie din Poiana Mare
Un român stabilit în Argentina, Maximilian Dobrescu, anunţă că va călători peste 700 de km
Fostul ministru al Justiţiei şi şef al diplomaţiei române, Cristian Diaconescu, scrie pe Ziare.com un
Mergi la vot pe 26 mai! Platforma „România 100” a distribuit un scurt videoclip de
Călin Popescu Tăriceanu a găsit o nouă metodă de a scăpa de procesul său cel
Mircea Badea şi-a pierdut controlul ieri, atunci când devenise clar că referendumul lui Dragnea nu
Moțiunea de cenzură împotriva Cabinetului Grindeanu va fi votată miercuri. Mihai Fifor, din aripa PSDragnea,
Share