Influenta luminii renumitelor becuri LED asupra somnului

Share

Ce sunt aceste becuri LED? Noua tehnologie LED utilizata in toate aceste becuri LED din magazinul online LED-Concept.ro reprezinta viitorul iluminarii casei tale si nu numai. Noua tehnologie ofera iluminat de inalta calitate la cel mai mic pret.

Cu toate acestea, trebuie sa stiti ca becurile cu LED sunt o investitie pe termen lung, cu o rentabilitate extrem de mare, deoarece tehnologia LED are avantaje imense si trebuie sa profitati de aceasta.

Ce tipuri de lumina exista

Spre deosebire de alte surse de lumina, aceste becuri cu LED-uri emit unde de lumina de diferite intensitati, care nu afecteaza doar emotiile umane, ci afecteaza si ritmurile biologice. Datorita acestei calitati, institutiile medicale asociaza aceasta functie a iluminatului cu LED-uri cu iluminarea centrata pe om (HCL pe scurt). Mai exact, becurile cu LED-uri pot produce lumina aproape de soare, afectand astfel ritmurile biologice ale oamenilor.

In functie de temperatura culorii, a cuceste becuri cu LED-uri pot varia intre lumina rece (cu nuanta albastra) si lumina calda (cu nuanta galbena). In ceea ce priveste lumina rece, are capacitatea de a reduce productia de melatonina, care este un hormon care ne poate ajuta sa ne relaxam si sa adormim mai usor. Nivelurile scazute de melatonina din organism inseamna ca vom fi mai atenti, mai productivi si ca ne vom putea concentra mai usor.

Lumina rece este aproape de lumina soarelui naturala, poate evidentia detaliile fara sa oboseasca ochii, motiv pentru care este ideala in birouri, bucatarii sau in orice alt spatiu in care lucram. Cand nu este suficienta lumina soarelui, aceste becuri LED cu lumina rece LED sunt o alegere eficienta. De asemenea, puteti citi despre beneficiile luminii reci si impactul acesteia asupra vederii noastri si pe site-uri renumite.

Ce efecte are lumina acestor becuri LED asupa somnului nostru?

Spre deosebire de lumina rece, lumina calda stimuleaza productia de melatonina si ne ajuta sa adormim si sa ne relaxam mai usor. Acesta este motivul pentru care atunci cand alegeti tipul de iluminat cu LED-uri de uz casnic, lumina calda trebuie gasita intr-o camera, cum ar fi un dormitor sau o camera de zi. Intr-o camera, cum ar fi un dormitor sau un living.

Puteti utiliza, de asemenea, becuri cu reglaj LED. Intensitatea luminii acestor becuri poate fi modificata dupa cum este necesar. Becul poate fi reglat in timpul zilei pentru a-l face cat mai aproape de lumina naturala, iar intensitatea poate fi reglata noaptea pentru a crea o atmosfera relaxanta, care va afecta cresterea nivelului de melatonina si va pregati corpul pentru odihna. noaptea.

Unde gasim astfel de sisteme?

Pentru a vizualiza oferta completa de becuri LED de la Led Concept, va rugam sa vizitati urmatorul site web: http://www.led-concept.ro/becuri-led!

Specilistii in sisteme LED te asteapta cu oferte de nerefuzat in aceasta perioada! Intra si tu pe linkul indicat anterior ca sa vezi ce reduceri sunt acum pe site! Iluminatul cu LED este viitorul! Vei putea sa faci economii utilizand un sistem eco si healthy pentru intreaga familie!

Share