Implineste-ti planurile inca din primele luni ale anului, cu ajutorul unui imprumut rapid promotional!

Share

Cele mai frumoase povesti si experiente de viata se petrec, in general, de la sine – fara a fi neaparat planificate. Viata te poate surprinde placut cu intamplari si momente speciale, total neasteptate. Cand vine vorba de planuri, insa, lucrurile stau un pic diferit.

Tot ceea ce ti-ai planuit in viata trebuie atent calculat si pus in practica la momentul potrivit, astfel incat sa te bucuri de rezultatele asteptate si sa beneficiezi de satisfactie maxima in urma eforturilor tale.

Iar daca tot am amintit de eforturi, e bine de stiut faptul ca Provident iti poate fi oricand alaturi cu un mic sprijin financiar constand intr-un imprumut rapid.

imprumut rapid
imprumut rapid

Mai mult decat atat, in prezent te poti bucura de Promotia de iarna pentru a beneficia de un imprumut rapid, cu rate fixe incepand de la doar 19 lei/saptamana! Iar cum cele mai reusite planuri sunt reprezentate de rezolutiile noului an, acum e momentul sa-ti transformi visul in realitate.

Asadar, daca ti-ai conturat ideile pentru 2021, poti deja sa treci la pregatirea bugetului si sa aplici din timp pentru un imprumut rapid promotional de la Provident.

Doar acum ai:

✔ Sume intre 1.000 de lei si 3.000 de lei;

✔ Rate fixe de la doar 19 lei pe saptamana;

✔ Termen de 62 de saptamani;

✔ Comision de analiza dosar redus la jumatate, doar 60 de lei;

✔ Comision serviciu optional si auxiliar de gestionare la domiciliu a imprumutului redus la jumatate, numai 10 lei/saptamana.

Acest imprumut rapid promotional este valabil astfel:

  • Rata dobanzii, 18.8%: clientul dispune de venitul inregistrat la ANAF sau este pensionar si are istoric in Biroul de Credit;

  • Rata dobanzii, 33.8%: toti ceilalti clienti.

Regulamentul integral al campaniei, care se desfasoara in perioada 19 ianuarie – 22 februarie 2021, il poti gasi pe site-ul Provident.ro, accesand pagina Promotia de iarna.

In ceea ce priveste conditiile minime de eligibilitate pentru obtinerea unui imprumut rapid de la Provident, ele raman neschimbate inclusiv in cazul acestei promotii.

Iata ce trebuie sa „bifezi” pentru a fi eligibil:

✔ Persoana cu cetatenie romana;

✔ Persoana majora, care a implinit varsta de 18 ani;

✔ Adresa de domiciliu sau resedinta pe teritoriul Romaniei;

✔ Venit fix minim de 300 de lei/luna, dovedibil;

✔ Un numar de telefon valabil.

Implineste-ti planurile inca din primele luni ale anului, cu incredere si bucurie! Provident considera ca planurile tale sunt cele mai importante, de aceea iti ofera cel mai bun imprumut rapid la inceput de an. Fie ca vorbim de familie sau de zona personala, imprumutul promotional Provident iti ofera rate pornind de la doar 19 lei. (cat mai accesibila atat persoanelor cu venituri mici, cat si medii).

Asadar, suna la unul dintre numerele cu tarif normal 021 9877 / 021 275 75 75 sau intra pe site-ul Provident.ro si completeaza formularul online. In urma completarii cu datele tale personale (nume, prenume, numar de telefon, adresa de e-mail), vei fi contactat telefonic in cel mai scurt timp de catre un reprezentant pentru mai multe detalii.

Share