home MASS MEDIA, POLITICA Grupul Anonymus, aliatii Wikileaks, lanseaza un razboi cibernetic total (AIM)

Grupul Anonymus, aliatii Wikileaks, lanseaza un razboi cibernetic total (AIM)

Share

Companiile din SUA care sunt acuzate ca incearca sa reduca la tacere site-ul Wikileaks au inceput sa fie atacate non-stop de o alianta anonima de hackeri.

FOTO: WikiMedia

Deoarece Julian Assange este arestat fara niciun motiv plauzibil, gigantii financiari si tehnologici din Statele Unite ale Americii sunt paralizati informatic de catre alianta de informaticieni.

Razboiul viitorului. De ce discutia despre Wikileaks&Co depaseste granitele politicii internationale (Contributors)

Primul succes al acestora a fost distrugerea completa a site-ului celor de la MasterCard. De asemenea, pagina de interet a celor de la Pay Pal, cei care nu au mai adunat donatiile pentru Wikileaks a fost atacata sever de catre aceeasi grupare cibernetica.

Grupul “Anonymus”, razbunatorii site-ului Wikileaks

Despre hackerii care au pornit razboiul impotriva companiilor americane nu se stie aproape nimic. Gruparea se numeste “Anonymus” si au ca scop razbunarea lui Julian Assange prin orice mijloc informatic.

Julian Assange is the Face of Anonymous (Technorati)

Recent, acestia au amenintat ca urmatoarea tinta  va fi site-ul de socializare Twitter deoarece acesta ar fi interzis un grup de discutii care era pro Assange.

De asemenea, site-ul avocatului suedez Claes Borgstrom cel care le reprezinta pe ele doua femei care l-au acuzat pe Julian Assange precum si mai mule site-uri suedeze au fost atacate sever.

Share