home MASS MEDIA, POLITICA, STIRI DESPRE TELEVIZIUNI Contribuţia lui Mircea Geoană la măreţia blogului românesc (Cristoiu pentru RV)

Contribuţia lui Mircea Geoană la măreţia blogului românesc (Cristoiu pentru RV)

Share

S-a împlinit recent un an de la cel de-al doilea tur al scrutinului prezidenţial. Pentru televiziunile mogulilor, a fost un nou prilej de a se prăbuşi în bocete isterice, pentru că voinţa electoratului a contrazis pohtele patronilor cîrnăţari, numiţi Sorin Ovidiu Vântu şi Dan Voiculescu.

FOTO: NapocaNews

Pentru Mircea Geoană a fost un prilej de a-şi posta pe blog un interviu autofilmat filmat prin care-şi explică înfrîngerea. Cum era şi de aşteptat, într-o lume politică şi jurnalistică eminamente ovariană, gestul distinsului preşedinte al Senatului a stîrnit o furtună de hămăituri duşmănoase.

Larma produsă de behăiturile  scrise şi televizate a împins în plan secund importanţa momentului creat de Mircea Geoană în spaţiul carpato-dunărean.

Privit  cu detaşarea bătrînului Gheorghe, din Groapa lui Eugen Barbu, cel care a văzut la viaţa lui atît de multe încît tot ce se întîmplă în jur nu poate fi altceva decît un nou spectacol de panoramă, gestul lui Mircea Geoană consfinţeşte  o triplă premieră în Istoria României:

1) E întîia oară cînd un politician îşi face o plăcere sadică din a reaminti celorlalţi unul dintre cele mai ruşinoase momente din cariera sa.

Mircea Geoană a fost candidatul celei mai mari Coaliţii politico-mediatice din istoria României. Au sărit să-l împingă cu umărul pe povîrnişul dealului Cotroceni partide, ONG-uri, ziare, moguli, clănţăi de televiziune, intelectuali în căutarea unui gheşeft şi starlete aflate în vecinătatea şoselei de Centură. Cu toate acestea… citeste tot aici

Share