home EVENIMENT George Copos este urmărit penal pentru plagiat

George Copos este urmărit penal pentru plagiat

Share

George Copos, geambaşul Rapidului, a fost pus sub urmărire penală de către procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 1, pentru că ar fi plagiat o lucrare ştiinţifică în timpul detenţiei.

Copos a fost pus sub acuzare pentru fals în declaraţii, participaţie improprie la abuz în serviciu şi infracţiuni la legea dreptului de autor. Dosarul a fost deschis ca urmare a unei plângeri depuse de Administraţia Naţională a Penitenciarelor.

George Copos a fost audiat săptămâna trecută de către procurori, iar fostul căpitan al echipei naţionale de fotbal, Gheorghe Popescu, a fost chemat luni la Parchet, pentru a fi audiat ca martor.

Gheorghe Popescu şi George Copos au stat în aceeaşi celulă de la Penitenciarul Rahova, condamnaţi în Dosarul Transferurilor din fotbal.

În timpul detenţiei, Copos a publicat patru cărţi la Editura Niculescu: “Alianţe matrimoniale în politica principilor români din Ţara Românească şi Moldova în secolele XIV-XVI”, “Tăşnadul medieval”, “Franciza vs. management în industria hotelieră” şi “Turismul – vector de interculturalitate”, precum şi o carte la Editura Meteor Press – “Turismul european durabil şi provocările lui”.

Tirajul acestor cărţi a fost cumpărat integral de George Copos, oamenii săi apropiaţi ridicând volumele imediat după tipărire. Să nu poată să citească nimeni conţinutul cărţilor, nu aşa?

Share