Geoana, intr-un acces de finete caracteriala: “Nemernicii dracului!…”

Share

(In randurile care urmeaza, ce este scris cu caractere cursive reprezinta bricolajul meu. Restul este textul preluat de pe Realitatea TV.)

Preşedintele PSD s-a enervat rapid în timpul unei vizite desfăşurate la începutul campaniei electorale în Bucovina, in pofida faptului ca este nascut din lorzi securisti, trait in puf, educat pe la scoli inalte si invatat cu manierele elegante.

S-a aprins rapid la vederea unei susţinătoare a democrat-liberalilor, i-a răspuns din mers, pentru ca apoi să-i scape o înjurătură, lucru care se intampla numai cu marii domni din lumea buna.

Nu doar Traian Băsescu are probleme cu nervii în campanie electorală, iar aceasta fraza este un exemplu despre cum presa aservita politic nu rateaza nici o ocazie ca sa aduca aminte in mod negativ despre Basescu.

Ci şi preşedintele PSD Mircea Geoană. Dacă Băsescu a spus într-o conversaţie privată, în campania pentru suspendarea sa, despre o jurnalistă de la Antena 3, că este o “ţigancă împuţită”, Geoană a dMircea Geoana' pat-o şi el în bară, la începutul acestei campanii prezidenţiale, după cum o demonstrează un filmulet postat pe YouTube şi preluat de HotNews.

Sursa foto: Realitatea TV
Fotoinfo: Mircea Geoana, intr-un moment in care se pregateste sa aplaude cu pernutele degetelor.

Astfel, în timpul vizitei sale electorale din Bucovina de la sfârşitul lunii trecute, Geoană a fost agatat de nişte susţinători ai PD-L, ca si studentii care il contestau pe Ion Iliescu la inceputul anilor ’90, drept care acestia s-au ales, printre altele, cu domnosul “Mai animalule!”.

Le-a răspuns din mers, după care, în faţa camerelor de filmat ale Bucovina TV, i-a scăpat o înjurătură, lucru firesc la un fost ambasador al Romaniei la Washington.

Ce aveţi în sacul ăsta cu PD-L-ul? Mai bine aţi da subvenţii la agricultură, cu guvernul ăsta al vostru. Că aţi nenorocit agricultura!”, a spus Geoană, flancat de primarul Iaşiului, Gheorghe Nichita.

După care i-a scăpat o vorbă grea, fie la adresa susţinătorilor PD-L, fie chiar la adresa pedeliştilor: “Nemernicii dracului!”. Vorba domnului Ion Iliescu, tot la inceputul anilor ’90: “Pe valurile schimbarilor sociale, gunoiul iese la suprafata”.

Share