CANIBALIZARE: Crin Antonescu ii capseaza coada lui Mircea Geoana

Share

Pe masura ce se apropie momentul primului tur al alegerilor, Coalitia Anti-Basescu devine tot mai haotica in declaratiile publice. Iata ce a scos azi din el Mister Crin Antonescu:

De altfel pe deplin indreptatit, insa Mircea Geoana a fost in Rusia, in secret, inca din luna aprilie a acestui an. Este un lucru pe care il stiam si care circula insistent deja, ca Mircea Geoana are sprijinul rusilor. Nu pe cel al lui Putin, nu pe cel al FSB, nu pe cel al lui Medvedev, ci pe acela “al unor cercuri” rusesti de interese.

Cele care s-au mai vadit a se manifesta si cand Coalitia Anti-Basescu a incercat o lovitura de stat contra lui Traian Basescu, in anul 2007. Filiera era evidenta si omul de legatura era pe sticla, precum bautura carbogazoasa Coca-Cola: Cozmiiiiin…. Gusaaaaaa!

FotoInfo: Geoana, raspunzand la intrebarea Domnu’ Geoana, incotro trebuie sa-si indrepte geopolitic atentia Romania? Raspunsul lui Geoana: La Est prin Vest!mircea-geoana p

De atunci a mai curs multa apa pe Dambovita, au fost zeci de scandaluri politice, eu am fost demis abuziv de la ActiveSoft, Romania a avut o cadere economica de vreo cinci-sase procente, oamenii au fost concediati, si-au schimbat serviciul, si-au luat lumea in cap si au plecat in strainatate, in Niue, Tahiti sau Vanua Levu, altii, din contra, au plecat in concediu, s-au prajit la soare, ne-am apropiat de campanie, iar aceasta informatie nevralgica a aparut, netam-nesam-neham-neram, exact cu foarte putin timp inainte de alegerile prezidentiale, turul I, cand este clar ca Basescu nu mai poate fi ajuns din urma de ceilalti doi contracandidati.

Asa ca musiu Crin Antonescu, pe care-l racaia de mai multa vreme faptul ca Geoana, poate, se da mai tare-n sondaje decat este in realitate, a decis sa rupa aranjamentele sale interpartide cu Coalitia PSD+PC si sa ajunga in turul II, ca sa primeasca dupa aceea (crede el) voturile electoratului celui pe care-l critica acum, pentru ca a cerut ajutorul Rusiei in lupta sa electorala cu Traian Basescu.

Care oricum va fi reales presedinte.

Share