home POLITICA Gelu Diaconu, fost şef ANAF, îl face praf pe Orlando Teodorovici: “O hahaleră!”

Gelu Diaconu, fost şef ANAF, îl face praf pe Orlando Teodorovici: “O hahaleră!”

Share

Gelu Diaconu, fost sef al ANAF, da publicitatii un mesaj extrem de dur la adresa ministrului Finantelor, Eugen Orlando Teodorovici, despre care dezvaluie ca fumeaza arogant trabuc in „videoconferinte de fata cu sutele de oameni responsabili din teritoriu”.

Diaconu spune ca Teodorovici este „o catastrofa vie a finantelor publice din Romania” si ii cere lui Dancila sa il dea afara, pentru a-l salva „de puscarie” cat mai este inca timp.

DONEAZĂ ACUM

PENTRU PRESA INDEPENDENTĂ!

Mesajul integral al lui Gelu Diaconu:

Hahalera de la Finante

De cand am intrat pe bancile scolii cu profil economic, mi l-am imaginat pe ministrul de finante ca fiind o persoana asupra caruia apasa raspunderi imense. Un om care vorbeste masurat si constient de consecintele vorbelor sale, care gandeste infinit mai mult decat vorbeste, care se imbraca si se comporta decent totdeauna si care are cunostinte profesionale cu mult peste media breslei.
De-a lungul a aproape 20 de ani de cariera am avut prilejul sa ma intersectez profesional ca subordonat cu vreo 12 ministri ai finantelor publice. Niciunul dintre acestia nu s-a apropiat de nivelul de incompetenta si penibilul lui Teodorovici.

Un narcisist care debiteaza bazaconii in public cu usurinta unei precupete de Obor, un fante intarziat care fumeaza trabuc in videoconferinte de fata cu sutele de oameni responsabili din teritoriu, o marioneta a tandemului penal Dragnea-Valcov, un ‘easy going’ atent la interesele unora de prin cluburile de fite, un individ cu venituri legale mai mici decat ratele bancare pe care le plateste lunar, un sustinator al unor habarnisti sadea adusi de el in sistem, pe scurt o catastrofa vie a finantelor publice din Romania.

Ce va lasa in urma sa acest personaj in visteria tarii poate fi asemuit cu efectele unei viituri a incompetentei, a bunului plac si a lacomiei baronilor PSD.

Zilele trecute i-a trasat ca sarcina sefei ANAF ca anul viitor sa finalizeze procesul de informatizare al ANAF. Asta arata o data in plus ca omul nostru habar nu are pe ce lume traieste. Insa subconstientul lui lucreaza. Dupa tunul caselor de marcat, dupa pregatirile febrile de securizare cu tehnologie chinezeasca a frontierei UE, hahalera mai pregateste unul: parteneriatul public-privat in administrarea fiscala!!!

Doamna Dancila, daca pe Dragnea nu l-ati putut salva de la puscarie, salvati-l macar pe Orlando dandu-l afara!

Citeşte şi
Omul de afaceri Cornel Tăbăcaru a fost numit consilier de campanie al liderului PSD Viorica
Alexandru Cumpănaşu a declarat luni, la Sinteza zilei” de la Antena 3, ca sunt informatii
Raportul MCV al Comisiei Europene, privind situația României, în cadrul Mecanismului de Cooperare şi Verificare,
Liderul PSD Neamţ, Ionel Arsene, i-ar fi cerut lui Răzvan Cuc, ministrul Transporturilor, să reţină
Augustin Zegrean, fostul preşedintele al Curţii Constituţionale, anunţă o posibilă invalidare a alegerilor prezidenţiale din
Palatul liderului PSD se afla pe un domeniu de circa sapte hectare situat in zona
Laura Codruţa Kovesi i-a trimis o notificare lui Mihai Gâdea, directorul Antena 3, pentru a
Realizatoarea tv de la Antena 3, Alessandra Stoicescu, şi-a botezat copilul într-o companie puternic marcată
„Le-am spus celor de la PSD, pardon, PNL.” Tăriceanu a rămas cu mintea tot acolo,
Ramona Bruynseels, cadidata la Preşedinţie a PPUSL, partidul lui Dan Voiculescu, reclamă șantaje și folosirea
Share