Gardianul, RTV şi A3 vor primi cartonaş roşu de la profesionişti occidentali (Dan Badea)

Share

Televiziunile mogulilor Vîntu şi Voiculescu au boicotat, luni seara, conferinţa de presă a lui Traian Băsescu.

Aceasta în pofida faptului că vidanjorii acestora, dotaţi cu microfoane, camere de luat vederi, plus care dtraian_basescu_sa_nu_vorbesc pe reportaj, au fost la faţa locului şi chiar au transmis, în direct, “caii verzi” de pe pereţii lui Vanghelie, adică o operaţiune a autorităţilor prin care a fost îndepărtat un banner imens afişat ilegal.

Mafioţii mass-media, disperaţi de creşterea bruscă în sondaje a lui Băsescu, s-au înţeles să nu difuzeze declaraţia preşedintelui candidat, deoarece au aflat că va spune ceva care le va da campania de manipulare peste cap.

Vă spun de ce am solicitat avizul Institutului Naţional de Expertize Criminalistice: ziarul Gardianul şi postul Realitatea TV se află în posesia avizului Institutului, care demonstrează că filmul cu mine este trucat, însă lipsa de responsabilitate i-a făcut să nu publice acest aviz.” – a declarat Traian Băsescu.

Că oficinele de intoxicare ale lui Vîntu au intrat, sau nu, în posesia avizului respectiv, asta contează mai puţin decât că faptul că au cenzurat în mod premeditat această informaţie de interes public… citeste mai departe

Share