GALERIE FOTO Prinţul Nicolae al României şi-a botezat fetiţa Maria Alexandra

Share

Prinţul Nicolae al României şi-a botezat fetiţa Maria Alexandra. Este foarte interesant că aceşti Hohenzollerni fac numai fete.

Un eveniment important a avut loc în familia regală a României. Fetiţa fostului principe Nicolae al României, strănepoată a Regelui Mihai, a fost botezată și a primit numele Maria Alexandra. Evenimentul a avut loc la Catedrala Regală de la Curtea de Argeş.

Slujba a început după prânz şi a ţinut aproape o oră, iar la fericitul eveniment au fost prezente doar câteva persoane apropiate familiei. Slujba de creştinare a fost condusă de către Calinic, arhiepiscopul Argeşului şi Muscelului, cu care Nicolae al României are o relaţie specială.

Nicolae al României, soţia sa, cât şi naşii micuţei au purtat costume populare, dar şi măşti de protecţie. Iar regulile de distanţare au fost respectate cu stricteţe.

Nicolae al României, nepotul Regelui Mihai, anunţase încă din 1 iunie 2020 că va deveni tată, spunând atunci că soţia sa, Alina-Maria, este însărcinată şi va naşte în luna noiembrie. Maria-Alexandra s-a născut pe 7 noiembrie la Spitalul Polizu din Capitală.

Share