home CORUPTIE, POLITICA Gabriela Firea îşi fidelizează şefii Poliţiei Bucureşti cu bani grei

Gabriela Firea îşi fidelizează şefii Poliţiei Bucureşti cu bani grei

Share

Gabriela Firea îi lucrează pe şefii Poliţiei Bucureşti la bani. Bani grei de tot. Directorul general al Poliției Locale București câștigă 15462 de lei pe lună, salariul net, fără sporuri.

DONEAZĂ ACUM

PENTRU PRESA INDEPENDENTĂ!

La această sumă, se adaugă norma de hrană, spor de condiții vătămătoare și, eventual, o indemnizație de 50% pentru doctorat.

Pentru comparație, fostul șef al Statului Major General, Nicolae Ciucă, avea un salariu de circa 16.500 de lei pe lună, puțin peste netul șefului poliției locale a Capitalei. Cu sporuri, șeful poliției Capitalei, câștigă mai bine decât șeful militar al Armatei Române.

Cel mai mare salariu net din Poliția Locală din România este cel al unui director care ridică lunar aproape 15.500 de lei, fără sporuri. Un șef serviciu sau un șef de birou poate încasa în jur de 11.800 de lei pe lună. Un polițist local principal ajunge și la 6.500 de lei.

Un general din Armata României, Armată membră NATO, încasează net în jur de 10.000-12.000 de lei lunar, iar un colonel – 6.800 de lei. Modul de salarizare din Poliția Locală îi deranjează chiar și pe propriii angajați, fiind diferențe uriașe între aceștia. Ei vor să obțină o grilă de salarizare uniformă pentru toată țara! Iată documentele care arată cât câștigă fiecare funcție din poliția locală.

Share