Gabriela Firea îi cere 100.000 de euro daune morale lui Nicuşor Dan

Share

Aşa se face politică la PSD. Gabriela Firea îşi ranforsează electoratul captiv, acreditând indirect ideea că Nicuşor Dan este “cel rău”, iar ea este “cea bună”, printr-un proces.

Gabriela Firea a anunţat că depune plângere penală impotriva lui Nicuşor Dan, pentru „diseminarea de informaţii false şi calomnioase”, şi că îi cere şi 100.000 de euro, drept daune morale.

„Unii oameni politici nu mai au scrupule! Încă un fals demontat! Consilierul despre care Candidatul Dreptei spune că ar fi avut beneficii din cumpărarea Parcului Verdi este membru în Guvernul PNL! Şi nu mai lucra în Primărie la momentul achiziţiei parcului, acum 2 ani! Am depus plângere penală împotriva lui Nicuşor Dan, pentru diseminarea de informaţii false şi calomnioase!”, a anunţat Firea.

Ea a menţionat apoi că îi va cere lui Nicuşor Dan şi 100.000 de euro, drept daune morale.

„Am depus plângere penală împotriva domnului Nicuşor Dan pentru afirmaţiile false şi calomnioase pe care le-a făcut în legătură cu Parcul Verdi: afirmaţii pentru care va trebui să răspundă în faţa justiţiei!

Aşa-zisele dezvăluiri bomba sunt doar minciuni şi vă dau doar un singur exemplu: consilierul despre care afirmă că ar fi avut beneficii personale în urma achiziţiei Parcului Verdi este în prezent subsecretar de Stat la MDRAP, deci în Guvernul PNL!

În plus, la momentul achiziţiei de către Primăria Municipiului Bucureşti a terenurilor care compun Parcul Verdi, acesta NU mai lucra Primăria Capitalei!

Prin plângerea formulată se solicita constatarea încălcării dreptului la imagine a Primarului General, daune morale în cuantum de 100.000 Euro, suma ce va fi destinată unor proiecte sociale şi obligarea de a publica scuze publice prin intermediul mijloacelor mass media – presa scrisă şi televiziune”, a mai spus Firea.

Nicuşor Dan a declarat recent că afacerea parcul Verdi este „cel mai mare tun al administraţiei Firea”.

„Este cel mai mare tun al administraţiei Firea, 50 de milioane de euro, de 10 ori peste preţul piesei. Ancheta Rise Project dezvăluie o grupare de interese şi complicităţi cu Primăria, infracţiunea se putea vedea şi din documentele publice”, a spus Nicuşor Dan.

Candidatul PNL – USR PLUS a acuzat-o pe Gabriela Firea de minciună: „Minte că de obicei şi vine şi spune că nu a avut nimic de-a face cu această procedură de achiziţie, că nu a făcut parte din comisie, însă, membrii comisie sunt oamenii ei de încredere, îi găsiţi în dispoziţia prin care această comisie a fost numită”.

Share