Ciolacu vorbeşte incoerent despre Nicuşor Dan şi un interlop, numit “Câine”

Share

Semnele de incoerenţă date de PSD şi Ciolacu, atunci când este vorba despre Nicuşor Dan, încep să se acutizeze. Înseamnă că e bai mare. Mergeţi la vot, vor fi bătuţi!

Preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, a reacţionat, după declaraţiile preşedintelui Klaus Iohannis, printr-un mesaj intitulat ”Totul pentru voturi, nimic pentru români”.

”Tristeţea lui Iohannis la adresa Parlamentului ar fi înduioşătoare, dacă legile care cerem să fie respectate nu ar fi fost deja promulgate de preşedinte”, a afirmat Ciolacu.

”Totul pentru voturi, nimic pentru romani! Iohannis sacrifica tot: copiii, şcoală, pensionarii, economia pentru interesul electoral al PNL! Tristeţea lui Iohannis la adresa Parlamentului ar fi înduioşătoare, dacă legile care cerem să fie respectate nu ar fi fost deja promulgate de preşedinte!

Aţi topit peste un miliard doar pentru primăriile PNL şi ale aliaţilor fix înaintea alegerilor, dar spuneţi că nu sunt bani să dublaţi alocaţiile copiilor şi să majoraţi pensiile conform legii. Trist”, a scris pe Facebook Marcel Ciolacu.

Acesta i-a transmis şefului statului câteva motive pentru care ar trebui să fie trist:

”- Aţi lăsat copiii fără tablete, dar aţi găsit bani să luaţi tablete pentru alegeri;

– Nu aţi tipărit manuale, dar aţi tipărit zeci de mii de afişe electorale cu care aţi împânzit ţară;

– Aţi abandonat mii de copii care nu au nici măcar acces la internet, dar aţi permis ca secretarii de stat de la Educaţie să joace tontoroiul în campanie electorală;

– Aţi putut să nu deschideţi şcolile din zonele roşii sau galbene, dar le veţi deschide pe toate pentru secţiile de votare;

– Aţi refuzat să daţi şi acum măştile persoanelor vulnerabile, dar aţi găsit bani să luaţi măşti pentru alegeri la preţuri de 5 ori mai mari;

Să fiţi trist, domnule Iohannis, că încă giraţi un astfel de Guvern”, a mai scris Ciolacu.

Liderul PSD s-a referit şi la scandalul în care este implicat în aceste zile candidatul susţinut de PNL şi USR PLUS la Primăria Capitalei.

”Când vă uitaţi la interlopul Caine, amicul lui Nicusor Dan nu sunteţi trist, domnule Iohannis?”, şi-a încheiat Ciolacu mesajul.

Preşedintele Iohannis a declarat că a fost întristat şi surprins de votul pe rectificarea bugetară.

„Astăzi, în comisiile reunite, PSD-ul, cu sprijinul unor traseisti, a votat într-un fel cu amendamente proiectul rectificării bugetare şi dacă s-ar aplica tot ce au votat ei, PSD-istii, atunci aceste lucruri ar costa peste 6% din PIB în restul acestui an şi în anul viitor”, a mai afirmat şeful statului. În opinia sa, „este evident că aceşti bani pur şi simplu nu există”.

Share