home CORUPTIE, EVENIMENT, POLITICA Gabriela Firea mai ia un pumn în cap de la Justiţie. Noi hotărîri suspendate

Gabriela Firea mai ia un pumn în cap de la Justiţie. Noi hotărîri suspendate

Share

Tribunalul Bucureşti a decis, vineri, să suspende hotărârile de Consiliu General prin care erau desfiinţate patru administraţii din Bucureşti pentru a face loc companiilor nou-înfiinţate de Gabriela Firea.

Decizia nu este definitivă şi poate fi atacată cu recurs tot la TMB.

USR: “Gabriela Firea, obişnuieşte-te să pierzi!…

… Aroganţa şi incompetenţa doamnei primar a Capitalei au mai primit o lovitură în Justiţie. Tribunalul Bucureşti a decis, astăzi, să suspende hotărârile de Consiliu General prin care erau desfiinţate patru administraţii pentru a face loc companiilor năşite în Voluntari să direcţioneze banii publici către găştile prietene PSD“, scrie pe Facebook Ana Ciceala, consilierul municipal USR care a făcut anunţul.

Întrebată de un internaut despre care administraţii este vorba, Ciceala răspunde într-un comentariu: “Administraţia Străzilor, ALPAB, Administraţia Fondului Imobiliar şi Administraţia Cimitirelor”.

Consilierul USR adaugă că, în luarea deciziei, instanţa a ţinut cont şi de victoria pe care USR a obţinut-o recent la Curtea de Apel, prin care hotărârile de înfiinţare ale companiilor municipale au fost anulate, notează Ziare.com.

Share