Gabriela Firea & fiul, 200.000 de lei despăgubiri pe un teren din Voluntari

Share

O firmă cu profil imobiliar controlată de primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, de fiul ei cel mare, Tudor Ştefan Firea (23 de ani) şi de 2 consiliere ale primarului va încasa despăgubiri de peste 200.000 de lei de la CNAIR.

Gabriela Firea spune că Iohannis vede petele negre în soare

Totul – pentru exproprierea unei suprafeţe de teren arabil intravilan de 550 mp situată în Voluntari, expropriere necesară pentru lucrările de construire a tronsonului Bucureşti-Ploieşti din cadrul autostrăzii Bucureşti-Braşov.

Gabriela Firea, despăgubiri în oraşul soţului ei

Suma totală a despăgubirilor care urmează să fie încasate de către firma respectivă, Tudor Imob Media SRL, este de 201.872 de lei, ceea ce înseamnă un preţ de 367 lei/mp, respectiv circa 79 euro/mp.

Valoarea despăgubirilor a fost stabilită în urma unei evaluări de piaţă efectuate de un expert ANEVAR, lucrările la tronsonul Bucureşti-Ploieşti fiind de utilitate publică de interes naţional.

În total, urmează să fie despăgubiţi 9 proprietari din Voluntari, oraş în care primar este soţul lui Firea, Florentin Pandele, pentru terenuri în suprafaţă de 2.406 mp, compensaţiile totale datorate de CNAIR ridicându-se la 603.439 de lei.

Share