home CORUPTIE, POLITICA Gabriela Firea critică disperată Alianţa pentru Bucureşti PNL USR PLUS

Gabriela Firea critică disperată Alianţa pentru Bucureşti PNL USR PLUS

Share

Ştiţi ce face vipera, atunci când este încolţită din toate părţile. Scuipă venin. Gabriela Firea, la fel, reacţionează violent în urma succesului negocierilor din PNL şi USR PLUS.

Firea spune că discuţiile au avut loc în sediul Guvernului, afirmând că Ludovic Orban ar fi dat dovadă astfel de abuz de putere.

„Dar ce mai luptă Guvernul noaptea cu noul virus! Priviţi!! Abuz de funcţie! Abuz de putere! Abuz de încredere! Folosirea fondurilor publice pentru interese de partid! (…) Dacă mai aveam cu toţii vreo speranţă că acest guvern lucrează de dimineaţă până seara în interesul românilor, una mică, mică, aceasta s-a năruit definitiv!

Caz unic în lume, raportat la ţările democratice, nu la dictaturi, clădirea Guvernului din Piaţa Victoriei – cea care ar trebui să fie laboratorul deciziilor bune pentru toţi românii, indiferent de regiune istorică, vârstă, profesie, confesiune, opţiuni politice – a fost pângărită prin transformarea acesteia în loc de tranzacţii politice murdare, în detrimentul cetăţenilor.

În Sala Moldova, de la etajul 1, în care de obicei sunt primite delegaţiile sindicatelor, patronatelor, investitorilor strategici – din ce în ce mai puţini -, au fost chemaţi politicienii care nu au altceva planificat decât să dea tunuri în Bucureşti!

Să ţinem cu toţii minte această fotografie! În ea este şi un anume domn Vlad, relaxat, pentru că şi-a negociat postul de viceprimar al Capitalei, responsabil cu domeniile sănătate şi social!

Adică lupul paznic la oi!

Dacă în 4 ani de zile, prin investiţii consistente în spitalele din Capitală, acestea arată net superior spitalelor Ministerului Sănătăţii, se pregăteşte să vină pe turnantă nepotul unchiului, cu afaceri în domeniu, să facă ce ştie el mai bine! Pentru o mână de oameni, privilegiaţi, nu pentru toţi bucureştenii.

Să ne aşteptăm la privatizatea sistemului de sănătate, la tarife pe care nu şi le pot permite decât cei cu venituri foarte mari, la achiziţii îndreptate către firmele de casă! La blocarea transplantului, aşa cum a mai făcut ca ministru!

Iar în domeniul social, să fie eliminate pomenile acordate de primarul Firea, cum ar fi sprijinul financiar pentru copiii cu dizabilităţi, pentru gravide, nou-născuţi, cupluri infertile, analize genetice pentru afecţiuni oncologice etc..

Asta ne aşteaptă pe toţi! Asta s-a tranzacţionat aseară, la masa Guvernului!

Un candidat la Primărie interesat doar să dea în judecată cetăţeni şi investitori pentru presupuse vicii urbanistice şi un candidat de viceprimar care vrea să facă inaccesibilă Sănătatea pentru cei cu venituri mici şi medii!

Norocul nostru, al tuturor, este că Dumnezeu nu doarme niciodată şi că cetăţenii sunt muuult mai inteligenţi decât îi cred aceşti politicieni care joacă alba – neagra, în sediul Guvernului!”, a scris Gabriela Firea, pe Facebook.

Share