home EVENIMENT, POLITICA Gabriel Pleşa (USR PLUS) este noul primar al Albei Iulia

Gabriel Pleşa (USR PLUS) este noul primar al Albei Iulia

Share

Gabriel Pleşa (USR PLUS) este primar în Alba Carolina! La Alba Iulia, în România viitorului, oamenii au consumat deja Paul Voicu şi Mircea Hava by PNL şi încearcă noi senzaţii tari.

PNL a pierdut într-unul dintre cele mai importante fiefuri din România, unde echipa lui Mircea Hava era neînvinsă din 1996. Rezultatele provin din numărătoarea paralelă a Alianței USR PLUS. Între Pleşa şi Voicu erau peste 600 de voturi diferență, relatează Alba24.

Reacţia europarlamentarului Mircea Hava, fost primar şi guru al organizaţiei PNL ALba, este vehementă:

“Nu m-aș fi așteptat niciodată ca cineva să trădeze. În general în aceste stări mai tulburi, trădătorii sunt judecați sumar și executați” a comentat Hava. Întrebat de jurnaliști la cine se referă, el a răspuns: „La cel care a plecat de la noi și nu vreau să spun nume aici, cu toate că voi nu o să dați acest lucru, sunt sigur. Cine a trădat azi trădează mâine, trădează în fiecare zi”.

Pe scurt, Gabriel Pleşa este un fost liberal trecut la USR. Pierderea municipiului Alba Iulia, de către administația liberală, înseamnă sfârșitul unei perioade de 25 de ani de dominație a lui Mircea Hava, în oraș.

 

Share