home CORUPTIE, POLITICA Găbiţă Anticorupţie şi-a scos la vânzare safrageria

Găbiţă Anticorupţie şi-a scos la vânzare safrageria

Share

Gabriel Oprea, zis şi Găbiţă Anticorupţie, revenit, într-un raliu ameţitor prin proximitatea CExN PSD la varful PSD, isi vinde celebra sufragerie din legendele urbane ale sistemului corupt.

DONEAZĂ ACUM

PENTRU PRESA INDEPENDENTĂ!

Una dintre snoavele vânătoreşti inventate de sistem a fost că în safrageria lui Găbiţă ar fi avut, în timpul alegerilor prezidenţiale din 2009, o cină festivă, unde s-ar fi pus calea la ţară.

Totul pare a fi pornit formal de la o declaraţie a proprietarului de faţadă al EvZ, Dan Andronic, apoi fake news-ul a fost rostogolit de aparatul de propagandă.

Oprea a postat un anunt pe mai multe site-uri imobiliare in care cere 1.799.999 euro pentru o “Vila superba in Cotroceni”.

Viloiul lui Gabriel Oprea (fost vicepremier si ministru la Interne & Aparare) si a fost construit in 2006 pe strada Robert Koch. Are trei niveluri si 11 camere.

Aici este centrul locativ al scandalului “Sufrageria”, un atac impotriva DNA, declansat de presa apropiata PSD si inflamat politic prin infiintarea unei comisii parlamentare de ancheta care sa mentina impactul media.

Intriga a plecat de la o cina privata care a avut loc acasa la Oprea, pe 6 decembrie 2009, in ziua celui de-al doilea tur al alegerilor prezidentiale de atunci.

Au participat George Maior (fostul director SRI), Florian Coldea (prim-adjunctul lui Maior), Vasile Dancu (fost vicepremier PSD), Laura Codruta Kovesi (fosta sefa DNA), Neculai Ontanu (fost primar sectorul 2) si Anghel Iordanescu.

Gabriel Oprea a cumparat vila pe 24 aprilie 2006, de la antrenorul de fotbal Ioan Andone, cu 450.000 de euro. A extins-o intre timp.

Această prezentare necesită JavaScript.

Share