home CORUPTIE, EVENIMENT, POLITICA Gabi Firea ştie cum e legat Liviu Dragnea de represiunea din 10 august

Gabi Firea ştie cum e legat Liviu Dragnea de represiunea din 10 august

Share

Trei luni după violenţele din 10 august, intrată în război cu Liviu Dragnea, Gabi Firea îl acuză practic pe acesta de orchestrarea evenimentelor din Piaţa Victoriei.

Gabi Firea: Echipa lui Dragnea pus la cale totul

Primarul Capitalei, Gabriela Firea, a afirmat că echipa lui Liviu Dragnea a pus la cale momentul 10 august, când protestul Diasporei a fost reprimat cu violenţă de Jandarmerie.

„Momentul 10 august a fost foarte bine pus la cale de echipa domniei-sale şi am informaţiile astea din anturajul domniei sale. Eu trebuia să decontez evenimentele politic, iar doamna prefect juridic.

Dar uite că nu a fost aşa. Vrea să transforme capitala României, municipiul Bucureşti şi să ajungem precum Beirut”, a declarat Firea.

Felix Stroe: Gabi Firea pretinde fără dovezi

Potrivit sursei citate, PSD a contracarat prompt, prin “vocea” lui Felix Stroe, preşedinte PSD Constanţa.

„În continuarea acţiunilor sale, de demonizare a preşedintelui PSD şi a activităţii sale, d-na Firea pretinde fără dovezi că instituţiile de control ale statului inventează dosare şi că ‘… nici pe vremea guvernării PDL sau a tehnocraţilor nu am avut atâtea controale’ (?!).

Mai mult, tot Liviu Dragnea ar fi organizat împreună cu Ministerul de Interne şi ‘echipa sa de comunicare’ acţiunea de pe 10 august (?!), adăugând: ‘Ştiu mai multe, dar nu vreau să spun!’, afirmaţii puerile, lipsite de orice fundament, ale unei persoane însetate de răzbunare”, a declarat liderul PSD Constanţa, conform sursei citate.

Share