Fratii gemeni RTV si A3 persevereaza

Share

twin brothers p

Intrebare pentru comentatorii de pe acest website: in imaginea din stanga, care credeti ca este RTV si care A3?

In toata aceasta perioada, Realitatea TV si Antena 3 au dus cea mai murdara campanie mediatica pe care am vazut-o pe sticla, in Romania, in ultimii 20 de ani.

Acum, cele doua televiziuni moguliarde isi demonstreaza criza de idei, lipsa cronica de imaginatie si au facut, in urma cu putin timp, doua emisiuniTeleviziunile siameze. A3 structurate identic, cu acelasi sistem de invitati, in scor 3-1 pentru Coalitia Anti-Basescu.

Faptul ca aceste doua televiziuni, sub presiunea evenimentelor, au devenit intr-un mod tot mai pronuntat in fapt o singura televiziune pe doua canale, este demonstrat de PrintScreen-urile pe care le-am facut.

La ambele teleTeleviziunile siameze. RTVviziuni, ecranul este impartit in patru si in fiecare fereastra avem un alt cap de dezvoltare a subiectului emisiunii.

Mai mult, in afara de banda galbena cu script negru de breaking news de pe Realitatea TV, televiziunile mogulo-gemene folosesc exact aceleasi culori: albastru si rosu.

Un rosu batand clar in Internationala Socialista, daca esti neatent, dar, daca analizezi putin layout-ul, vezi ca el este absolut identic cu cel al comunistilor rusi ai lui Ghenadi Ziuganov.

Share