home EVENIMENT, POLITICA Frans Timmermans este cercetat penal de secţia specială a Adinei Florea

Frans Timmermans este cercetat penal de secţia specială a Adinei Florea

Share

Frans Timmermans, prim-vicepresedintele Comisiei Europene, comisarul european pe Justiție Vera Jourova, Augustin Lazăr, procurorul general al României, dar și Angela Cristea, șefa reprezentanței Comisiei Europene în România sunt cercetaţi penal de Secţia Specială de Investigare a Infracţiunilor în Justiţie.

Totul – în urma unei plângeri penale făcute de website-ul Luju.ro. Ce scriu cei de la Lumea Justiţiei:

Prim-vicepresedintele Comisiei Europena Frans Timmermans si Procurorul General al Romaniei Augustin Lazar vor trebui sa se prezinte la Sectia pentru investigarea infractiunilor din justitie (SIIJ) ca sa dea cu subsemnatul. Nu singuri, ci impreuna cu sefa reprezentantei Comisiei Europene in Romania Angela Cristea si comisarul european pe Justitie Vera Jourova. Se va intampla asta in dosarul constituit in urma plangerii formulate de Lumea Justitiei, care a sesizat falsificarea grosolana a Raportului MCV din 13.11.2018.

In cursul zilei de miercuri, 20 februarie 2019, Sectia pentru investigarea infractiunilor din justitie a informat redactia Lumea Justitiei ca plangerea impotriva lui Timmermans, Jourova, Cristea si Lazar a fost inregistrata la aceasta structura, fiind constituit dosarul nr. 295/P/2019.

frans timmermans

Jurnalistul Rareş Bogdan a reacţionat la ultima enormitate a sistemului corupt:

Share