home EVENIMENT, SPORT FOTBAL – CORUPTIE: Uite-asa plesneste bomba puturoasa numita Becali

FOTBAL – CORUPTIE: Uite-asa plesneste bomba puturoasa numita Becali

Share

Avem patru stenograme, care fac parte din Dosarul Becali, incluzand Cazul Valiza, ce au fost facute publice de catre presa, dupa ce dosarul pomenit a fost trimis de la DNA la Judecatorie.

Este vorba despre discutiile Becali – Sponte, Becali – Petre Marin – Mirel Radoi, Becali – Netoiu, Becali – Mititelu si Becali – Dragomir.

De mult timp scriu pe acest blog despre faptul ca noi nu stim in realitate mai nimic din manevrele pe care le-a facut si le face Gigi Becali.

Cam in acest fel, prin astfel de manevre, si-a facut averea si a dus Steaua in mod fraudulos in Champions League de trei ori. De aceea Steaua s-a facut de ras copios de aceste trei ori.

O echipa nepregatita pentru marile competitii internationale de cluburi de fotbal a ajuns prin efractie, prin meciuri aranjate, santaj, presiuni si intrigi aici si nu a facut fata valoric.

Aceasta stare de fapt trebuie sa inceteze, iar Steaua Bucuresti poate sa devina ce a fost, ba chiar mai mult decat atat, dar de-abia dupa ce se curata de mizeria aceasta si plateste pentru mizeriile facute de Becali, iar acesta se retrage din fotbal, lasand loc altor investitori curati.

Daca citim aceste stenograme, intelegem mai bine cat de mult pret pune Becali pe credinta crestina, dupa limbajul golanesc pe care il foloseste in realitate atunci cand stie ca nu il asculta decat partenerii de potentiale infractiuni.

Acum voi da numai linkul la celebra discutie cu un reporter Antena 1 cat se poate de civilizat, care a fost injurat ca la gura cortului, dimpreuna cu tot postul, in frunte cu patronul acestuia, Dan Voiculescu, precum si cu familia acestuia, de catre acest golan transnational.

In continuare, dau un alt link, la o iesire in decor asemanatoare a lui Gigi Becali, cand acesta povesteste pe un post de televiziune, in direct, cum s-a enervat cand Andreea Pana de la Antena 1 (jurnalista facuta tiganca imputita de catre Traian Basescu) i-a spus ca l-a inregistrat, in palatul sau, cu camera ascunsa.

Cam acesta este falitul meu Gigi Becali, ca George nu poci pen’ ca sa-i spun, George este un nume nobil. Gigi Becali este un mistret aterizat in pestrita lume a oamenilor publici din Romania. Si va ramane mistret tot restul vietii sale. Mistret rimand cu dispret.

Share