home EVENIMENT, SPORT FOTBAL – CORUPTIE Florin Prunea, inculpat in Dosarul "Mita Pentru Arbitri"

FOTBAL – CORUPTIE Florin Prunea, inculpat in Dosarul "Mita Pentru Arbitri"

ShareFlorin Prunea este oficial învinuit în Dosarul Mită pentru arbitri
. Învinuirea este atestată printr-un document de la DNA Piteşti, care confirmă faptul că Florin Prunea a primit mită 12.000 de dolari de la patronul lui FC Argeş pentru a influenţa comisiile FRF în mai multe cazuri în care clubul din Piteşti a fost implicat.

Învinuirea este atestată printr-un document de la DNA Piteşti, care confirmă faptul că Florin Prunea a primit mită 12.000 de dolari de la patronul lui FC Argeş pentru a influenţa comisiile FRF în mai multe cazuri în care clubul din Piteşti Florin Prunea nu ar mai avea voie să deţină funcţia de director de relaţii internaţionale al Federaţiei Române de Fotbal în urma unei învinuiri oficiale de trafic de influenţă şi luare de mită.

Realitatea TV a intrat în posesia unui document oficial – ordonanţa prin care procurorul îşi expune şi argumentează cazul. Astfel, Florin Prunea este acuzat că în timp ce deţinea funcţia de director în cadrul FRF a primit de la Mincă Cristian, preşedintele clubului FC Argeş, la îndemnul lui Cornel Penescu, 12.000 de dolari pentru a interveni pe lângă comisiile de Apel şi de Disciplină.

Penescu fusese suspendat şi amendat de cele două comisii şi astfel îi cerea lui Prunea să-i reducă sancţiunile. Procurorul DNA cere astfel ca în timpul procesului FRF să-l suspende din funcţie pe Prunea, lucru care nu s-a întâmplat până acum, în condiţiile în care cererea a fost formulată încă de acum o lună. Potrivit cererii procurorului, Prunea nu are voie să părăsească localitatea de domiciliu, să poarte arme şi trebuie să se prezinte la Poliţie de câte ori este solicitat. citeste aici in continuare
citeste aici Motivarea DNA referitoare la învinuirea oficială a lui Florin Prunea

Share