Basescu la Nasul, ora 22:00

Share

In aceasta seara, in jurul orei 20:00, presedintele Traian Basescu va fi invitatul lui Radu Moraru, la o editie speciala a emisiunii “Nasul”.

Discutiile vor viza subiecte de interes general din actualitatea romaneasca, dar si tragedia din Polonia”, anunta postul de televizune B1TV.

Asa cum v-am obisnuit, voi face live commentary pe website la aceasta prezenta-eveniment a presedintelui in sudioul de pe Calea Victoriei.

Prezenta lui Basescu este cu atat mai importanta, cu cat in ultimele luni seful statului nu a mai onorat absolut nici o invitatie lansata de orice organ de presa pentru un interviu, o declaratie sau o prezenta in studio.

Acest lucru s-a petrecut la relativ putin timp dupa ce Basescu anuntase ca va fi prezent luna de luna la o televiziune, pentru a vorbi cu romanii despre starea natiunii in an de criza.

Dupa ce a renuntat sa mai fie prezent la orice emisiune de televiziune, au inceput sa curga, dinspre televiziunile eoliana si feliniana, teoriile conform ca rora acesta ar fi bolnav de cancer.

In acelasi timp insa Basescu a putut fi vazut public, la diferite ocazii foarte importante, cand prezenta sa publica nu putea sa fie evitata de catre presedinte si parea sa fie bine sanatos.

Cred ca aceasta emisiune ne-ar putea edifica asupra catorva intrebari la care asteptam cu totii raspuns, ca, de exemplu:

– cum influenteaza situatia Poloniei si situatia regionala europeana moartea presedintelui Lech Kaczynsky;

– este aeronava prezidentiala “Carpati” sigura, ori trebuie schimbata cat mai repede pentru securitatea presedintelui?;

– este Traian Basescu bine-sanatos?

– ce spune Basescu despre scandalul Retelei Catalin Voicu?

– ce se intampla cu extradarea lui Nicolae Popa de la Djakarta?

– de ce Traian Basescu nu si-a onorat pana acum promisiunea de a iesi o data pe luna pe o televiziune, pentru a tine legatura cu romanii?

Share