Florin Cîţu este noul preşedinte al Partidului Naţional Liberal

Share

Ceea ce era previzibil şi StareaPresei.ro a anunţat de mai mult timp s-a întâmplat: Florin Cîţu a fost ales preşedinte al PNL.

Premierul Florin Cîţu este noul preşedinte al PNL, el având aproximativ 1.000 de voturi în faţa lui Ludovic Orban, conform rezultatului oficial anunţat de către Theodor Stolojan.

”De astăzi, suntem un partid unit şi vom folosi toate resursele împotriva adversarului nostru, PSD”, a declarat Cîţu după aflarea rezultatului votului, invitându-şi echipa pe scenă.

Florin Cîţu a obţinut 2.878 de voturi, adică 60,2% din numărul voturlor valabile. Ludovic Orban a obţinut 1.898 de voturi.

”Dragi colegi, am spus de mai multe ori, acest vot mă onorează şi mă responsabilizează. În acelaşi timp, trebuie să fiu sincer şi să vă spun că nu mă surprinde alegerea dummneavoastră, pentru că am spus din primul moment că echipa câştigătoare e singura soluţie pentru PNL.

În acelaşi timp, vă promit că voi fi preşedintele liberalilor, indiferent pentru cine aţi votat astăzi. De astăzi suntem un partid unit şi vom folosi toate resursele împotriva adversarului nostru politic, PSD.

Această nu a fost doar o campanie, a fost o mişcare care începe cu PNL şi care va schimba România în bine. Vă mulţumesc tuturor şi împreună construim România liberală. Mulţumesc”, a declarat Cîţu, de pe scena de la Romexpo.

El şi-a invitat pe scenă echipa.

”Mai este o zi mâine, dar sunt încrezător. Aceasta e noua echipă a PNL. Aşa începe mişcarea liberală în România. Acum, bineînţeles, la treabă. Mai avem şi mâine o zi. Vă mulţumim tuturor!”, a încheiat Cîţu.

Share