home POLITICA Protest pe Kiselef, in fata Ambasadei Rusiei. Libertate pentru Georgia!

Protest pe Kiselef, in fata Ambasadei Rusiei. Libertate pentru Georgia!

Share

Asa cum se poate citi aici, Asociatia Verzii si Asociatia Pro Democratia ii cheama pe bucuresteni la o manifestatie de protest pe Soseaua Kiseleff contra razboiului Rusiei contra Georgiei.

Organizatorii numesc manifestatia Maraton de dat mana. Ei explica: “Ne vom intalni in doua grupuri: unul pe Sos. P. Kiseleff, in fata Muzeului Taranului Roman, altul la Arcul de Triumf. Vom merge unii spre ceilalti pana la Ambasada Rusiei din Bucuresti (sos. P. Kiseleff, nr. 6). Acolo, ne vom da mana unii cu altii si vom aprinde lumanari in memoria victimelor din Georgia, cerand incetarea confruntarilor armate din aceasta tara.

Vino impreuna cu prietenii tai, pentru a arata lumii cum se mediaza conflictele si a-i indemna pe actorii internationali sa faca la fel! Alatura-te acestui gest de solidaritate pentru victimele conflictului din Georgia, vino sa dai mana cu un om oarecare!”.

Reguli: La maratonul de dat mana se va vorbi doar in soapta.

La acest eveniment, se vor auzi si cele mai firave voci, nu doar opiniile celor mai puternici dintre noi.

Participantii la maraton nu isi pot aduce cu ei decat alte instrumente folositoare in timpul negocierii: pixuri si coli de scris, bunavointa si deschidere catre a asculta si opinia celorlalti, toleranta si respect fata de partenerii de dat mana.

Share