home CORUPTIE, POLITICA Firea şi Pandele sfidează pe toată lumea. Poză cu fiii, în sala de clasă!

Firea şi Pandele sfidează pe toată lumea. Poză cu fiii, în sala de clasă!

Share

Codul de comportament al Gabrielei Firea şi a lui Florentin Pandele este, credem noi, menit să reprezinte un semnal de tipul “şi noi suntem din gaşca aia”, aşa cum am mai spus.

Primarul Capitalei Gabriela Firea şi soţul acesteia, primarul oraşului Voluntari, Florentin Pandele, s-au fotografiat cu cei doi fii ai lor, într-o sală de clasă.

În cele mai multe şcoli, nu a fost permis accesul părinţilor. Imaginile, în care nici unul dintre cei patru membri ai familiei Firea – Pandele nu poartă mască, au fost postate de Firea, pe contul său de Facebook.

Apoi au fost şterse, în condiţiile în care a fost criticată de unii dintre cei care i-au accesat pagina. Gabriela Firea a explicat apoi că părinţii şi copiii mici au avut voie în şcoală, în grupuri de câte cinci, pentru a prelua manualele, că era foarte dimineaţă şi că nu a interacţionat cu alţi copii sau părinţi.

“Sunt locuri in inima despre care nici nu stii ca exista, pana nu apare in viata ta un copil.” Sanatate, reusite, rabdare, incredere, puterea de a trece peste aceasta perioada grea le doresc tuturor elevilor, profesorilor, parintilor si bunicilor la inceput de an scolar!”, a scris Firea, pe Facebook, postând mai multe fotografii cu soţul şi cu copiii ei la şcoală, inclusiv în sala de clasă.

Ulterior, după ce imaginea a fost criticată, inclusiv de europarlamentarul Cristian Ghinea, care a postat o imagine comparativă cu o sală de curs în care părinţii nu au avut acces, forografia a fost ştearsă, rămânând doar cele făcute în faţa şcolii.

“Da, toţi părinţii şi copiii mici au acces, doar în grupuri de 5, pentru a prelua manuale. Noi ne-am dus foarte dimineaţă, pentru că aveam o programare la doctor cu cei mici, nu era încă nimeni sosit în şcoală.

Nu am interacţionat cu alţi părinţi sau elevi. Am purtat măşti în interior. Le-am dat jos 30 de secunde pentru o fotografie”, a declarat primarul general al Capitalei, conform News.ro.

”Am lăsat copilul la poarta şcolii. Cu un nod înstomac. Eu, Oana şi toţi ceilalţi părinti, cuminţi, la indicaţiile paznicului. L-am urmărit cum merge în şir indian, cum a avut răbdare să asculte ce le spunea doamna. S-a întors puţin doar, nu ne-a făcut cu mâna”, a relatat pe Facebook europarlamentarul Cristian Ghinea, adăugând că, în poza în care apar Firea şi Pandele, ”sunt doi ciocoi care cred că regulile nu sunt pentru ei”.

El explică faptul că a blurat feţele tuturor copiilor din fotografii şi că speră ”ca ei să înveţe că a respecta reguli simple şi a fi egali în faţa lor face o ţară să fie un loc decent”.

“În urma apariţiei în spaţiul public a acestor imagini, vă informăm că Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Ilfov a demarat verificări în acest sens”, a comunicat pentru Ziare.com comisarul-şef Anne-Marie Ciolcă, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Ilfov.

Share