Firea anunţă dosar penal pentru Nicuşor Dan. Ar fi parcat pe linia de tramvai

Share

Când mai are două săptămâni din stingherul ei mandat la Primăria Capitalei, Gabriela demonstrează că şi-a pierdut de tot cumpătul.

Gabriela Firea a anunţat că Nicuşor Dan se va alege cu dosar penal, pentru că şi-ar fi parcat maşina pe linia de tramvai.

„Hopaa!! Candidatul Dreptei Unite a parcat 35 de minute pe linia de tramvai, blocând totul! Adică o cale publică de acces protejată prin lege. Adică dosar penal! Ttzz tzzz tzzz! Oamenii de tip nou!!!”, a anunţat Firea, pe Facebook.

Evenimentul invocat de Firea a avut loc de fapt în iulie 2019 şi a fost dezgropat acum de luju.ro, publicaţie patronată de Răzvan Savaliuc, un invitat de casă al postului Antena 3. Luju.ro găzduieşte acum numeroase bannere publicitare de la PSD şi de la Primăria Capitalei.

Oficina a publicat o adresă a Poliţiei către STB, companie aflată în subordinea Primăriei Capitalei, în care se afirmă că o maşină parcată pe linia de tramvai îi aparţine lui Nicuşor Dan.

„Urmare a adresei dumneavoastră înaintate Brigăzii Rutiere şi inregistarte cu numărul 1098627/25.02.2020, prin care ne solicitaţi să vă comunicăm datele de identificare ale persoanei care a staţionat neregulamentar cu autovehiculul cu numărul de înmatriculare VS-01-USR, la data de 01.07.2019, în intervalul 12:00 – 12:35, pe strada Grigore Cobalcescu, întrerupând circulaţia tramvaielor liniilor 24 şi 44 în intervalul orar sus-menţionat, vă comunicăm următoarele:

În urma verificărilor efectuate, a rezultat faptul că autovehiculul în cauză a fost condus de numitul Dan Nicuşor Daniel, (…), întocmindu-se pe numele acestuia procesul-verbal de constatare a contravenţiei seria PBW nr. 100705 din 01.07.2019”, se arată în adresă.

Share