Fii mai unic ca oricând cu husele personalizate de la BitCase!

Share

BitCase aduce în atenția ta lumea huselor personalizate. Este un magazin online despre care este posibil să regreți că nu ai aflat până acum, căci are să îți ofere lucruri inedite, la care poate nici nu te aștepți. Când vine vorba despre huse personalizate, BitCase iese din start în evidență. Nu comercializează orice fel de huse, ci doar huse pentru ultimele modele de telefoane.

Află că BitCase își actualizează continuu stocul de produse pentru ca tu să fii deținătorul unui telefon cu o husă unică. Dacă te interesează tot ce e nou, ești în pas cu moda mereu schimbătoare și îți place să debordezi de unicitate cu fiecare apariție, vizualizează vitrinele virtuale ale magazinului online BitCase. Iată ce a pregătit în ultimul timp BitCase pentru tine:

Huse personalizate cu poza ta sau cum să îi oferi personalitate telefonului tău

BitCase mizează extrem de mult pe personalizare, motiv pentru care îți oferă și ție posibilitatea să înveți tainele personalizării. Ce presupune mai exact acest lucru? Ei bine, tu poți alege fotografia care să fie imprimată pe telefonul tău. În acest fel tu ești cel care alege felul în care va arăta husa personalizată în final.

La BitCase visele devin realitate, cum și așteptările în materie de huse prind contur. După cum enunțam anterior, tu alegi fotografia pentru husa telefonului tău, iar de imprimare se ocupă personalul magazinului online. Există pe bitcase.ro o secțiune specială intitulată huse cu poza ta în cadrul căreia poți să faci acest lucru. Selectează modelul telefonului deținut și încarcă ulterior fotografia pe care o vrei imprimată pe husă.

Optează pentru o fotografie cât mai clară pentru ca husa personalizată să arate genial în final! Fii sigur/ă că va arăta genial căci fotografia vine imprimată sub spatele de sticlă al husei, motiv pentru care este ferită de decolorarea prin contact îndelungat, zgâriere sau matifiere. Mai multe detalii în acest sens pe bitcase.ro.

Huse pentru telefoanele Samsung – în oferta diversificată de la BitCase!

Acum, doar la un click distanță, ai zeci de modele de huse pentru telefoane Samsung. Știai că la BitCase găsești husa samsung s10? Și nu vorbim de orice fel de tip de huse, ci de cele cu spate din sticlă, extrem de rezistent ce îți oferă totodată și o senzație plăcută la atingere. Husele personalizate de la BitCase sunt excelente și te vei convinge de acest lucru chiar după o scurtă navigare pe site.

Dar despre gama de huse Samsung S20 de la BitCase știai? Găsești pe site modele standard, gata personalizate, dar cu toate acestea nu uita nici de faptul că le poți personaliza chiar tu, cu o poză aleasă chiar de tine.

Când spui BitCase e că și cum ai spune casa huselor personalizate. De aici poți pleca cu o husă personalizată pentru un telefon Huawei, Samsung și bineînțeles pentru un iPhone. Tot ce trebuie să faci este să consulți rubrica ce cuprinde toate modelele de huse disponibile. Grăbește-te căci stocul se epuizează rapid și nu ai vrea ca telefonul tău să nu se plieze pe cerințele noului trend.

Huse personalizate pentru telefoane la prețuri care stârnesc curiozitatea

Cât ești dispus/ă să plătești pentru o husă de telefon personalizată? Să fie oare mai mult de 100 de lei? Află că la BitCase husele personalizate pentru telefoane sunt ieftine, accesibile oricui ca preț și nu fac în niciun fel rabat de calitate. Pentru o husă de pe bitcase.ro vei scoate din buzunar 75 de lei fără să fii nevoit/ă să plătești transport – este din partea casei. În plus de asta, ai garanția unui print autentic, așa cum de fapt ar trebui să fie toate husele personalizate de pe piață.

Dacă aceste informații nu te mulțumesc, iată altele două pentru care cu siguranță o să îți fie pe plac: husele de la BitCase: marginile antialunecare și compatibilitatea cu telefoanele ce dispun de încărcare wireless. Mai exact, husele personalizate de la BitCase dispun de margini antialunecare ce îi oferă telefonului tău un plus de protecție. Mai multe decât atât, acestea sunt compatibile și cu telefoanele ce prezintă încărcare wireless, în sensul că nu bruiază în niciun fel procesul.

Vrei să auzi părerile clienților BitCase? Accesează bitcase.ro sau urmărește magazinul online pe rețelele de socializare virale.

Contact BitCase

0744 330 671

contact@bitcase.ro

Share